Φουλ τακτική από Μαρτίνς (pics)

Φουλ τακτική από Μαρτίνς (pics)

Gazzetta team
Φουλ τακτική από Μαρτίνς (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει την Γκενκ αύριο (21/7) κι ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να ανεβάσει τους ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής (21/7).

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πριν το προτελευταίο φιλικό των «ερυθρόλευκων», έριξε το βάρος στην πρωινή προπόνηση στην τακτική.

Συγκεκριμένα, το... μενού είχε παιχνίδι κατοχής, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, γρήγορες και ακριβείς μεταβιβάσεις και διαρκή κίνηση.

Στη συνέχεια, υπήρξαν ασκήσεις ανάπτυξης από τον άξονα και τα άκρα, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός είχε για τους παίκτες του και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις, δουλεύοντας έτσι την άμυνα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Από την άλλη, ένα γκρουπ παικτών έκανε αποκατάσταση στο γυμναστήριο και στη συνέχεια μπήκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ένγκελς έκανε προληπτικά ατομικό, λόγω μίας ελαφράς τενοντίτιδας, η οποία τον ταλαιπωρεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα