Η ένσταση του Ολυμπιακού για Λάζαρο!

Δημήτρης Τομαράς
Η ένσταση του Ολυμπιακού για Λάζαρο!

bet365

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του Λάζαρου με τον Ολυμπιακό να καταθέτει αίτηση εξαίρεσης της δικηγόρου Ασπρογέρακα από την λίστα των «διαιτητών» της Επιτροπής που θα εξετάσει την υπόθεση. Διαβάστε γιατί αυτή η κίνηση έχει λογική βάση.

Η κα Αργυρώ Ασπρογέρακα - όπως έχουν διαπιστώσει στον Ολυμπιακό - έχει εργασιακή σχέση εξάρτησης με τον Πέτρο Καϊμακάμη, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ έως τον Μάρτιο του 2018 και άτομο που επρόκειτο να βάλει και υποψηφιότητα για τις εκλογές της Λίγκας. Είναι μία ερυθρόλευκη... ένσταση επί της υπόθεσης με βάση και ουσία λοιπόν.

Στον Ολυμπιακό ζήτησαν αυτήν την εξαίρεση στην λογική βάση του ότι δεν μπορεί ένα άτομο που σχετίζεται με εκπρόσωπο της ΑΕΚ σε αρκετά νομικά θέματα να εμπλέκεται με την συγκεκριμένη Επιτροπή για να αποφανθεί για το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Στο Λιμάνι λειτούργησαν έτσι με την σκέψη ότι προλαβαίνουν καταστάσεις με αυτήν την ενέργεια. Μένει να φανεί πλέον η συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα