«Όλα πιθανά για Μεριά στον Ολυμπιακό»

«Όλα πιθανά για Μεριά στον Ολυμπιακό»

«Όλα πιθανά για Μεριά στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της Σφαξιέν, Μοχάμεντ Τζλαέλ με δηλώσεις του στο gazzetta.gr παραδέχθηκε πως το θέμα της μεταγραφής του Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακό δεν έχει κλείσει!

Οι Τυνήσιοι επιμένουν πως η υπόθεση της μετακίνησης του Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακός όχι μόνο δεν έχει κλείσει, παρά το αρχικό «ναυάγιο», αλλά πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ανατραπούν τα δεδομένα και ο 25χρονος μπακ να υπογράψει τελικά στους «ερυθρόλευκους» με τις ευλογίες της Σφαξιέν.

Την στιγμή που στον Ολυμπιακό τονίζουν πως δεν υπάρχει κάποια διαφορετική εξέλιξη μετά την ασυμφωνία που παρατηρήθηκε την περασμένη εβδομάδα με την Σφαξιέν αναφορικά με την καταβολή των χρημάτων της μεταγραφής (1.8 εκατ. ευρώ), ο αντιπρόεδρος του συλλόγου από την Τυνησία δηλώνει στο gazzetta.gr πως υπάρχει πιθανότητες η μεταγραφή να ευοδοθεί.

«Είναι αλήθεια πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ο Μεριά αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορώ να πω περισσότερα», σχολίασε στο gazzetta.gr ο Μοχάμεντ Τζλαέλ.

Ο Τύπος της Τυνησίας συντηρεί το συγκεκριμένο θέμα, με τον διεθνή μπακ να φέρεται αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα