Στις 14:30 ο Άλεφ στην Αθήνα... (pic)

Στις 14:30 ο Άλεφ στην Αθήνα... (pic)

Γιώργος Τσακίρης
Στις 14:30 ο Άλεφ στην Αθήνα... (pic)

bet365

Τρίτη και τελευταία ημέρα άφιξης ποδοσφαιριστή για την ΑΕΚ με τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο να έρχεται στη χώρα μας μέσω Ιταλίας και Μιλάνο.

Προχθές έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό των πρωταθλητών ο Λούκας Μπογέ. Χθες ήταν η σειρά του Εζεκίελ Πόνσε να προσγειωθεί στην Αθήνα για να αποτελέσει κι επίσημα νέο απόκτημα της ΑΕΚ. Σήμερα Παρασκευή ολοκληρώνεται ο κύκλος των αφίξεων νέων προσώπων για το ρόστερ της Ένωσης.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Άλεφ αναμένεται να προσγειωθεί στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ στις 14:30 με πτήση μέσω Μιλάνο με τον ίδιο μάλιστα να ανεβάζει και φωτογραφία την ώρα της αναχώρησης από την ιταλική πόλη. Πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο που έρχεται να κουμπώσει δίπλα στον Αντρέ Σιμόες στον άξονα της κιτρινόμαυρης μεσαίας γραμμής.

Οι πρωταθλητές έχουν συμφωνήσει ήδη με την Μπράγκα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιον αγοράς που φτάνει το 1.8 εκατ ευρώ (συν 200.000 ευρώ ως ενοίκιο δανεισμού). Την ίδια ώρα ο Άλεφ έχει φτάσει σε deal με τους πρωταθλητές έτσι ώστε όταν (και εφόσον) γίνει η χρήση της οψιον αγοράς αυτόματα να κατατεθεί το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας..

Με τη συγκεκριμένη προσθήκη ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος του αγωνιστικού σχεδιασμού των "κιτρινόμαυρων".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα