Τα εισιτήρια του Ατρόμητου για το φιλικό με την ΑΕΚ

Τα εισιτήρια του Ατρόμητου για το φιλικό με την ΑΕΚ

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του Ατρόμητου για το φιλικό με την ΑΕΚ

bet365

Την ΑΕΚ στο Περιστέρι θα αντιμετωπίσει το Σάββατο ο Ατρόμητος στο τελευταίο του φιλικό πριν το πρώτο ματς με την Ντινάμο Μπρεστ, με τους Περιστεριώτες να βγάζουν ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 20 Ιουλίου ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 20.00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 12.00 μέχρι και τις 20.00.

Ααλμποργκ – Μίντιλαντ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά σε φιλάθλους του Ατρομήτου ενώ η προσέλευση του κόσμου θα πρέπει να γίνει πιο νωρίς από την έναρξη του αγώνα διότι θα υπάρξει καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο λόγω αυστηρών σωματικών ελέγχων.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Κατά την προπώληση των εισιτηρίων θα είναι δυνατή η αγορά νέου εισιτήριου διαρκείας μόνο την Παρασκευή 20 Ιουλίου.

Το Σάββατο θα είναι εφικτή μόνο η αγορά εισιτηρίων του φιλικού αγώνα.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα επανέλθει σε κανονική ροή τη Δευτέρα 23 Ιουλίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα