Η φανέλα των φιλικών του Πανιωνίου (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Η φανέλα των φιλικών του Πανιωνίου (pic)

bet365

Στον Πανιώνιο έχουν πιάσει δουλειά στην Πολωνία ενόψει της νέας σεζόν με το gazzetta.gr να σας παρουσιάζει την φανέλα που θα χρησιμοποιήσει στα φιλικά επί πολωνικού εδάφους.

Η απόλυτη πετυχημένη συνεργασία του Πανιωνίου με την Luanvi συνεχίζεται για ακόμα μια χρονιά. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται από την Τετάρτη (18/7) στην Πολωνία όπου και πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στο διάστημα παραμονής τους οι Νεοσμυρνιώτες θα δώσουν δύο φιλικά με την Χάποελ Τελ Αβίβ αρχικά και την Ομόνοια στη συνέχεια. Στα δύο αυτά ματς οι παίκτες του Ζοσέ Ανιγκό θα φορέσουν μια νέα φανέλα της ισπανικής εταιρία, η οποία θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στα φιλικά που θα δώσει η ομάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι φανέλες αυτές να φορεθούν και στα φιλικά επί ελληνικού εδάφους.

Όσον αφορά τις επίσημες εμφανίσεις του «Ιστορικού» για τη νέα σεζόν θα γίνουν γνωστές την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε την φανέλα των δύο φιλικών:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα