Μόρας: «Θα μιλήσουμε στο γήπεδο»

Μόρας: «Θα μιλήσουμε στο γήπεδο»

Gazzetta team
Μόρας: «Θα μιλήσουμε στο γήπεδο»

bet365

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για τους στόχους της ΑΕΛ την επόμενη σεζόν
Για την ΑΕΛ της επόμενης σεζόν, αλλά και τον Μίγκεν Μπάσα που θα συνεχίσει στον Αρη, μίλησε ο Βαγγέλης Μόρας στο Ράδιο Μετρόπολις.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ προετοιμασίας και έναρξης πρωταθλήματος. Πρέπει να γίνει σιγά σιγά η προετοιμασία.»
Για την πιθανή αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος:
« Η αλήθεια είναι αρκετά δύσκολο, η λύση πρέπει να είναι καλή για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και δεν ξέρω κατά πόσο θα απαντηθούν. Πρέπει να καλυτερέψουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Σημαντικά προβλήματα διαχρονικά είναι και η βία, η διαφθορά αλλά και οι κακοί αγωνιστικοί χώροι. Είναι όλα ένα πακέτο. Να δώσουν βάση σε προπονητική κέντρα και ακαδημίες ούτως ώστε τα νέα παιδιά να προσπαθήσουν.»
Στόχοι ΑΕΛ:
« Ο στόχος μας είναι μία αξιοπρεπή πορεία. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να γίνουμε όλοι ένα. Ο κόσμος είναι απαιτητικός, αλλά η πίεση κάνει καλό. Η κριτική του κόσμου σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος με την πάροδο του χρόνου. Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια, θα μιλήσουμε στο γήπεδο» .
Για τον Μιγκέν Μπάσα του Άρη:
«Είναι ένα καθαρό 6αρι, αυτό που λέμε σκυλί. Είναι αμυντικό χαφ ιταλικής μορφής, καθώς θα κόψει το παιχνίδι του αντιπάλου αλλά θα δημιουργήσει ταυτοχρόνως. Έχει προσωπικότητα και αυτό θα αρέσει στους φίλους της ομάδας, καθώς και μεγάλη εμπειρία. Είναι πάρα πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα του Άρη. Μπορεί και να σκοράρει.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα