Τεννές: «Ισως γίνουν 1-2 προσθήκες ακόμα»

Τεννές: «Ισως γίνουν 1-2 προσθήκες ακόμα»

Τεννές: «Ισως γίνουν 1-2 προσθήκες ακόμα»

Ο κόουτς της Λαμίας αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας της και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης 

Για την πορεία της προετοιμασίας της Λαμίας, αλλά και τα μεταγραφικά της ομάδας μίλησε ο Μπάμπης Τεννές στο Star Κεντρικής Ελλάδος.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
"Το κλίμα που συνάντησε ήταν εξαιρετικό. Αυτό που θέλουμε φέτος είναι να σταθεροποιηθούμε στην Α΄Εθνική, έχοντας μία πολύ καλή σεζόν, εξίσου με πέρυσι και ακόμη καλύτερη. Θέλουμε να κάνουμε την παραμονή ακόμη πιο γρήγορη και από εκεί και έπειτα ότι θέλει ας έρθει."
 
Για το φετινό πρωτάθλημα:
"Σίγουρα πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι. Οι ομάδες που ανεβήκανε ειδικά έχουνε μεγάλη δυναμική και στήριξη κόσμου. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσες ομάδες θα πέσουν έτσι ώστε να γνωρίζουμε και εμείς τι θα κάνουμε. Θεωρώ όμως πως θα είναι περισσότερες από δύο, σε σχέση με πέρυσι και αυτό μας καθιστά πιο υπεύθυνους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι καθ’όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος."
 
Για τους στόχους της ομάδας:
"Σίγουρα πρώτος στόχος είναι η παραμονή για να μπορέσουμε να σταθεροποιηθούμε στην Α΄Εθνική και να υπάρχει η Λαμία στη συνείδηση των Ελλήνων. Από εκεί και πέρα σίγουρα έχουν γίνει πάρα πολύ ποιοτικές προσθήκες, με πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αλλά ο καθένας από μόνος του θα αναζητά συνέχει το κάτι παραπάνω...Νομίζω ότι αυτή την εποχή όποιον και να ρωτήσει σε οποιαδήποτε ομάδα, η απάντηση που θα πάρετε είναι ότι όλα πάνε καλά. Είναι μία εποχή που προσπαθούν όλα τα παιδιά και το διεκδικούν όλα τα παιδιά. Η προσπάθεια η δική μας επικεντρώνεται στο να γίνουμε μία οικογένεια, γιατί παίζει σημαντικό ρόλο, στη λειτουργία και σε όλη την ποδοσφαιρική χρονιά. Σημαντικό για εμάς είναι ότι δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμού, θα έλεγα κανένα. Η δουλειά βγαίνει, η προσπάθεια από τα παιδιά γίνεται, αλλά αυτό είναι μόνο το ξεκίνημα."
 
Για το τι λείπει από την ομάδα για να έχει ένα πλήρες ρόστερ:
"Η ομάδα η δικιά μας κατά 80-90% έχει συμπληρώσει το ρόστερ της. Μία δύο κινήσεις μπορεί να γίνουν ακόμα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο, να δούμε και τα φιλικά μας παιχνίδια έτσι ώστε να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα, για το τι ακριβώς μας λείπει και το ακριβώς χρειαζόμαστε."
 
Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:
"Δεν θα ήθελα να πω γιατί σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα φιλικά παιχνίδια που θα παίξουμε στη συνέχεια του καλοκαιριού."
 
Θα είναι διαφορετικό το αγωνιστικό στυλ του ΠΑΣ Λαμία σε σχέση με το περσινό;
"Κοιτάξτε, το διαφορετικό ή όχι θα πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο. Στα λόγια πολύ εύκολα μπορούμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα. Το τι θα αποφασίσουμε και ποια τακτική θα ακολουθήσουμε έχει να κάνει, αποκλειστικά και μόνο από το ρόστερ της ομάδως και κατά πόσο θα ανταποκριθούν τα παιδιά σε αυτά που εγώ ζητάω. Νομίζω πως είναι μια συζήτηση που θα γίνει μαζί τους και θα βγάλουμε το αποτέλεσμα που θα είναι το καλύτερο για εμάς."
 
Για το πρωτάθλημα που έρχεται:
"Θα πρέπει να καταλήξει κάπου, να δούμε τι θα ισχύει. Αν θα πέσουν τρεις ή δύο, κανένας ή και τέσσερις δεν ξέρω τι θα γίνει. Να καταλήξει λίγο με τα τηλεοπτικά συμβόλαια γιατί πολλές ομάδες είναι χωρίς συμβόλαιο, κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο για την λειτουργία τους. Αν τελειώσει αυτό το θέμα, τότε θα μπορείς με περισσότερη σιγουριά να πεις ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό ή λιγότερο ή καθόλου."
 

Best of internet