Απόλλων Σμύρνης: Οι εντυπώσεις από το πρώτο δίτερμα

Απόλλων Σμύρνης: Οι εντυπώσεις από το πρώτο δίτερμα

bet365

Ο Βαλεριέν Ισμαέλ αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των ανθρώπων της ομάδας από τις πρώτες μέρες.

Οι ρυθμοί στο Καρπενήσι έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν περίπου 10 μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Το πρωινό μενού της προπόνησης της Τετάρτης (18/7) είχε πολύ τρέξιμο Συγκεκριμένα οι παίκτες έτρεξαν 5 χιλιόμετρα σε σπριντ και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ύστερα από το έντονο αερόβιο πρόγραμμα, ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, παίζοντας 2 ημίχρονα των 12,5 λεπτών (είναι ακριβής με τους χρόνους του ο Ισμαέλ) με αυτή των «βασικών» να νικάει 2-0 χάρη στα γκολ των Κονέ και Μάντζιου.

Το στοιχείο, λοιπόν, που εντυπωσίασε τους ανθρώπους της ομάδας ήταν η ταχύτητα που είδαν από τους παίκτες - χαρακτηριστικό που πέρυσι έλειπε από την ομάδα.

Όσον αφορά στον Σάλσες, προς το παρόν, περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί στην Αθήνα και στην περίπτωση που δεν μπορεί να παίξει τότε δεν χρειάζεται να τονίσουμε πως θα... πάνε γι' άλλα στον Απόλλωνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα