Στις 14:00 φθάνει Αθήνα ο Πόνσε!

Στις 14:00 φθάνει Αθήνα ο Πόνσε!

Γιώργος Τσακίρης
Στις 14:00 φθάνει Αθήνα ο Πόνσε!

bet365

Ο 21χρονος Αργεντινός επιθετικός έρχεται σήμερα συνοδευόμενος από τον πατέρα του στην χώρα μας μέσω Παρισιού για να ολοκληρώσει το deal με την ΑΕΚ.

Αφίξεων συνέχεια για τους πρωταθλητές... Κι αυτό διότι και σήμερα, σε λίγες ώρες, αναμένεται να προσγειωθεί στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Εζεκιελ Πόνσε. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών, ο 21χρονος Αργεντινός φορ, θα προσγειωθεί στην χώρα μας στις 14:00.

Θα σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ ο Ζέκα στην αναμέτρηση Κοπεγχάγη - Κουόπιο; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο άσος της Ρόμα που έρχεται να καλύψει το κενό του Αραούχο φτάνει από το Παρίσι και εννοείται πως συνοδεύεται από τον πατέρα του που αποτελεί και τον ατζέντη του. Υπενθυμίζουμε πως ο Πόνσε αποκτάται με τη μορφή δανεισμού από τους Τζιαλοροσι, με οψιόν αγοράς στα 6 εκατ ευρώ. Το συμβόλαιο του καλύπτεται από κοινού, κοινώς η Ένωση και η Ρόμα δίνουν από 600.000 ευρώ.

Ο παίκτης θα οδηγηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με την άφιξη του στην χώρα μας και έπειτα, όπως συνέβη με τον Μπογέ, θα οδηγηθεί στα γραφεία της πρωταθλήτριας για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα