Επαφές του Άρη με τον Αρμάντο Σαντίκου

Επαφές του Άρη με τον Αρμάντο Σαντίκου

Επαφές του Άρη με τον Αρμάντο Σαντίκου

bet365

Ο 27χρονος διεθνής επιθετικός Αρμάντο Σαντίκου είναι εκ των βασικών στόχων του Άρη για την κορυφή της επίθεσης και οι δύο πλευρές ήδη βρίσκονται σε στάδιο συζητήσεων.

Ο Αρμάντο Σαντίκου είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές της Αλβανίας με σπουδαία καριέρα στο Πρωτάθλημα της Ελβετίας. Αυτή τη στιγμή ο 27χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Λεβάντε, ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και η ισπανική ομάδα τον έχει τοποθετήσει στην… trading list. Ο Άρης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, βρίσκεται μάλιστα σε επαφές με την πλευρά του αθλητή. Να σημειωθεί εξάλλου ότι με την περίπτωση του Αρμάντο Σαντίκου είχε ασχοληθεί έντονα ο Ντίνος Διαμαντόπουλος καθώς ήταν από τους στόχους του Παναθηναϊκού, στο διάστημα κατά το οποίο ο νυν αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης ήταν στους «πράσινους».

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Λατσί - Ανόρθωση, αν o Ντούρις σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Σαντίκου απέκτησε όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω του ελβετικού Πρωταθλήματος. Ξεκινώντας δηλαδή από τα χαμηλά πατώματα με τη φανέλα της Λοκάρνο. Μάλιστα την περίοδο 2012-13 αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στην δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας με τη φανέλα της Λουγκάνο. Στα μέσα της σεζόν 2013-14 μεταγράφηκε στη Ζυρίχη υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Παρά τρις εξαιρετικές εμφανίσεις του, παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαντούζ μεσούσης της περιόδου 2015-16, κάτι αντίστοιχο έγινε και την περίοδο 2016-17 όπου για κάποιους μήνες επέστρεψε στη Λουγκάνο, για να φτάσουμε στο καλοκαίρι του 2017. Η Ζυρίχη παραχώρησε τον Σαντίκου στη Λέγκια Βαρσοβίας. Με την πολωνική ομάδα είχε αρκετά καλή παρουσία, προκάλεσε το ενδιαφέρον της Λεβάντε και η τελευταία απέκτησε τα δικαιώματά του καταβάλλοντας το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ Ωστόσο, στον ισπανικό σύλλογο αντιμετώπισε δύο προβλήματα τραυματισμών. Αρχικά στο γόνατο, στη συνέχεια (σε μια σύγκρουση με τον τερματοφύλακα Ντιέγκο Λόπεζ) έσπασε τη μύτη του, για να φτάσουμε στο σήμερα όπου η Λεβάντε τον παραχωρεί δανεικό.

Ο Άρης ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αθλητή, προφανώς και δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 27χρονο επιθετικό, ποντάρει όμως και στην παρουσία του Πάκο Ερέρα στην τεχνική ηγεσία. Ο Σαντίκου είναι ο βασικός επιθετικός της Εθνικής Αλβανίας κι έχει σημειώσει 12 γκολ σε 32 αγώνες.

Η καριέρα του Αρμάντο Σαντίκου με αριθμούς:

Ομάδα Συμμετοχές Γκολ

Λοκάρνο 42 30

Λουγκάνο 62 38

Ζυρίχη 65 20

Βαντούζ 18 9

Λέγκια 25 7

Λεβάντε 6 -

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα