Επέστρεψε στη βάση του ο Ατρόμητος (pics)

Επέστρεψε στη βάση του ο Ατρόμητος (pics)

Νίκος Μαρούδας
Επέστρεψε στη βάση του ο Ατρόμητος (pics)

bet365

Αυστρία τέλος για τον Ατρόμητο, που το βράδυ της Τετάρτης έφτασε την Ελλάδα, μετά από 9 ημέρες προετοιμασίας στο Μόνταφον.

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται και πάλι η αποστολή του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες, μετά από 9 μέρες παραμονής στο Μόνταφον της Αυστρία, λίγο πριν τις 23:00 επέστρεψαν στην πατρίδα μέσω Μονάχου.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Λατσί - Ανόρθωση, αν o Ντούρις σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, γύρισε από την πατρίδα του τεχνικού της με αρκετά χαμόγελα, καθώς όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από την δουλειά που έγινε εκεί, ενώ σε αυτό βοήθησε και η πολύ καλή εικόνα της ομάδας στα φιλικά. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ατρόμητος στα τέσσερα φιλικά που έδωσε σε Αυστρία και Ελβετία, μέτρησε δύο νίκες κι άλλες δύο ισοπαλίες.

Πλέον η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται στην Αθήνα, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν προπόνηση το πρωί της Πέμπτης, ενώ το Σάββατο υπάρχει και το τελευταίο φιλικό με την ΑΕΚ (20:00) πριν το πρώτο παιχνίδι με την Ντινάμο Μπρεστ. Ο Μπάλαζ Μέγιερι, δεν επέστρεψε με την αποστολή στην Ελλάδα, καθώς πήρε δύο μέρες άδεια να βρεθεί στην πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματά του και αναμένεται στη χώρα μας την Παρασκευή.

Πριν αναχωρήσουν από την Αυστρία, όλοι ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείο που φιλοξένησε την αποστολή, ενώ του έδωσαν μια υπογεγραμμένη φανέλα του Σάκιτς για ενθύμιο. Αμέσως μετά υπήρξαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα