Σε ρήξη με την Σπορτίφ λόγω Ολυμπιακού ο Μεριά!

Σε ρήξη με την Σπορτίφ λόγω Ολυμπιακού ο Μεριά!

Δημήτρης Τομαράς
Σε ρήξη με την Σπορτίφ λόγω Ολυμπιακού ο Μεριά!

bet365

Ο Γιασίν Μεριά τα... έσπασε με την διοίκηση της Σπορτίφ επειδή δεν έκλεισε στον Ολυμπιακό & αρνήθηκε να πάει προετοιμασία με τους Τυνήσιους να επιμένουν ξανά για Ελλάδα. Τι προέκυπτε από τους Πειραιώτες για τον παίκτη.

Ο 25χρονος Γιασίν Μεριά, παίκτης που είναι κυρίως στόπερ αλλά παίζει και ακραίος μπακ και αμυντικός χαφ, ήρθε σε ρήξη με την διοίκηση της Σπορτίφ. Μάλιστα αρχικά αρνήθηκε να ενταχθεί ξανά στην προετοιμασία θεωρώντας υπαίτια την ομάδα του για την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Αρχικά μάλιστα δεν πήγε στην προετοιμασία και ενώ μετά την Ελλάδα είχε μεταβεί στη Ρώμη απ' όπου θα γύριζε πίσω.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Λατσί - Ανόρθωση, αν o Ντούρις σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Επίσης φέρεται να τόνισε και προς τους ιθύνοντές της το πόσο πολύ ήθελε να κλείσει στους ερυθρόλευκους πως και εκείνοι του έβαλαν... stop με τους χειρισμούς τους. Από μεριάς των Πειραιωτών αυτό που προέκυπτε ήταν πως δεν υπάρχει τουλάχιστον σε αυτήν την φάση αλλαγή δεδομένων. Στην Τυνησία ωστόσο επιμένουν και πάλι πως η προσθήκη του Μεριά μπορεί να γίνει στο Λιμάνι. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να έχει προχωρήσει αισθητά το ζήτημα της αποχώρησης ενός εκ των... φευγάτων στόπερ όπως του Ένγκελς ή του Νικολάου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα