Φεύγει ο Κόντε, έρχεται ο Καστίγιο στον ΠΑΣ (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Φεύγει ο Κόντε, έρχεται ο Καστίγιο στον ΠΑΣ (vid)

bet365

Ο 27χρονος φορ από την Ονδούρα λέγεται πως θα βρίσκεται την Παρασκευή στην χώρα μας για λογαριασμό του «Αγιαξ της Ηπείρου», κάτι που «μεταφράζεται» σε πώληση του Ισπανού φορ
Από την πρώτη στιγμή ο Ρουμπίγιο Καστίγιο προέβαλε ως ο βασικός υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Πέδρο Κόντε, εάν και εφόσον παραχωρούνταν. Πλέον είναι πολύ πιθανό να έχουμε τέτοιο deal. Οι τελευταίες πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο 27χρονος φορ είναι καθ΄οδόν για την Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ και αυτό «μεταφράζεται» πως «έσκασε» πρόταση για τον Ισπανό, η οποία και ικανοποιεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Μάλιστα στην πατρίδα του φορ από την Ονδούρα γίνεται λόγος πως την Παρασκευή θα βρίσκεται στη χώρα μας ώστε να πέσουν οι υπογραφές, σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ετσι ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Λατινικής Αμερικής – με τη φανέλα της Μοτάγκουα πέτυχε 23 γκολ σε 40 ματς – θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη.
Ο διεθνής άσος – 10 συμμετοχές και 4 τέρματα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του – μετρά στην καριέρα του 247 συμμετοχές και 108 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και εφόσον επιβεβαιωθούν τα όσα «διέρρευσαν» πριν από λίγο, θα είναι ο αντικαταστάτης του Κόντε στον ΠΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα