Στον… αέρα τα εισιτήρια του Άρης-ΑΕΚ

Στον… αέρα τα εισιτήρια του Άρης-ΑΕΚ

Gazzetta team
Στον… αέρα τα εισιτήρια του Άρης-ΑΕΚ

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για τον φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 25 Ιουλίου.

Ουσιαστικά θα είναι τα πρώτα… αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας των «κίτρινων» αν και δεν είναι βέβαιο ότι ο Πάκο Ερέρα θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες οι οποίοι προστέθηκαν στην ομάδα στις τελευταίες ημέρες. Στην ανακοίνωσή τους οι «κίτρινοι», σημειώνουν:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (25/07, 19:00).

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

10 ευρώ στις Θύρες 1, 3

15 ευρώ στη Θύρα 2

20 ευρώ στη Θύρα 9

25 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων)

50 ευρώ στα VIP

H διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη, από τις 12:00 από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00), ενώ την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα