Ασταμάτητος στα φιλικά ο Γκερέρο (vids)

Ασταμάτητος στα φιλικά ο Γκερέρο (vids)

Gazzetta team
Ασταμάτητος στα φιλικά ο Γκερέρο (vids)

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο σκόραρε απέναντι στη Σιντ Τρούιντεν, φτάνοντας τα έξι γκολ σε πέντε φιλικά και αναπτύσσοντας... στενή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα κατά την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Ισπανό φορ, όταν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών και ανακοινώθηκε, δεν έκαναν λόγο για έναν δεινό γκολτζή, αφού δεν είχε να επιδείξει μεγάλο αριθμό τερμάτων μέχρι τώρα στην καριέρα του. Εντούτοις, στην προετοιμασία με τη νέα του ομάδα δείχνει να έχει προσαρμοστεί απόλυτα και να βρίσκει δίχτυα με κάθε τρόπο!

Στην ισοπαλία με τη Σιντ Τρούιντεν στο Βέλγιο (1-1), ο Γκερέρο ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους» και συνέχισε το σερί που ξεκίνησε από την έναρξη των φιλικών αγώνων της προετοιμασίας.

Έτσι, μετά τη Βάτενς, τη Μποτοσάνι, την Τεσέντερλο και την Έουπεν, ο επιθετικός από το Τολέδο πρόσθεσε και τη Σιντ Τρούιντεν στα... καλοκαιρινά του θύματα, κάνοντας για μια ακόμα φορά τη δουλειά του.

Θυμηθείτε παρακάτω ορισμένα γκολ του Γκερέρο από τα φιλικά μέχρι τώρα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα