Το δεδομένα γύρω από τον Κόντε

Το δεδομένα γύρω από τον Κόντε

 Το δεδομένα γύρω από τον Κόντε

Το gazzetta.gr προσπαθεί να καταγράψει τι ισχύει στην περίπτωση του 30χρονου φορ και του ΠΑΣ

Στο Καρπενήσι με την αποστολή του ΠΑΣ βρίσκεται ο Πέδρο Κόντε και παρότι ο Ισπανός φορ δεν έπαιξε στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕΛ, υπολογίζεται στον «Αγιαξ της Ηπείρου». Μέχρι να φύγει; Ισως και το gazzetta.gr καλείται να καταγράψει τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από την περίπτωσή του. 
 
*Ο ΠΑΣ δεν «καίγεται» να πουλήσει τον παίκτη, για αυτό και έχει μεταφέρει στην πιάτσα πως η τιμή παραχώρησής του αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσής του (800.000 ευρώ). 
 
*Το όλο story ξεκίνησε επειδή παρουσιάστηκαν αρκετοί ενδιαφερόμενοι και αυτόματα υπήρξε το σχετικό «γαϊτανάκι», αν δηλαδή ο παίκτης θα αποδεχθεί ή όχι τις προτάσεις που υπήρξαν. Απάντησε αρνητικά, «οκ», συνεχίζουμε. 
 
*Η απόφαση του 30χρονου να απορρίψει συμβόλαιο με πολύ μεγάλες αποδοχές, αλλά συνάμα όχι από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δείχνει πως έχει και τη σχετική φιλοδοξία. 
 
*Ο ΠΑΣ αυτό που θέλει, είναι να ξέρει σε εύλογο χρονικό διάστημα αν ο Κόντε θα μείνει ή όχι. Δηλαδή αν βρεθεί π.χ. στο επόμενο 20ημερο πρόταση που να καλύπτει και τις δύο πλευρές, θα υπάρχει καιρός για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του (ήδη έχουν εντοπιστεί «στόχοι). Αυτό που δεν επιθυμούν στην ομάδα είναι να φύγει π.χ. 28 Αυγούστου, όπου και θα υπάρχει πίεση χρόνου και λίγες εναλλακτικές λύσεις.
 
*Τώρα πώς μπορεί να διασφαλιστεί αυτό; Εύλογη απορία. Αρχικά λόγο του ήθους του παίκτη, που είναι ενήμερος για τις σκέψεις του ΠΑΣ και δεν έχει δείξει σημάδια πως, να το πούμε σε απλά ελληνικά, θα έκανε κάτι που θα τον έβλαπτε, αγωνιστικά και ηθικά. Υστερα με την υπογραφή νέου συμβολαίου. Υπάρχει αυτή η σκέψη στην άκρη του μυαλού των ανθρώπων της ομάδας, όπου και αυτόματα θα ανέβουν οι αποδοχές του 30χρονου στράικερ, αλλά θα υπάρξουν και αλλαγές σε διάφορους όρους (π.χ. ρήτρες κτλ). 
 
*Συμπέρασμα: Ο Κόντε αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπολογίζεται κανονικά και το αν θα μείνει ή όχι,δεν αναμένεται να «τραβήξει» πολύ. Το πώς θα συνεχίσει στην ομάδα, είναι κάτι που θα αποσαφηνιστεί στο μέλλον. 
 
 

Best of internet