Αναχώρησε για Καρπενήσι ο ΟΦΗ (pics)

Αναχώρησε για Καρπενήσι ο ΟΦΗ (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Αναχώρησε για Καρπενήσι ο ΟΦΗ (pics)

bet365

Η αποστολή του ΟΦΗ έφυγε την Τετάρτη (18/7) από την Κρήτη με προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ως τις 29 Ιουλίου.

Με χαμόγελα και όρεξη αναχώρησε η αποστολή των Ηρακλειωτών για την Ευρυτανία, όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος θα δώσει «μορφή» στην ομάδα που θα αγωνιστεί ξανά στη Superleague τη σεζόν 2018/19.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στους παίκτες που ταξιδεύουν στο Καρπενήσι περιλαμβάνεται και ο υπό δοκιμήν 24χρονος Ολλανδός Κάιλ Εμπεσίλιο, για το μέλλον του οποίου θα ληφθεί απόφαση στις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στρέζος, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Δερμιτζάκης.

Αμυντικοί: Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης.

Μέσοι: Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Νέιρα

Επιθετικοί: Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Νοικοκυράκης, Πλατέλλας, Σασί

Μιλώντας στην κάμερα της KΡΗΤΗ-TV που βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», στην αναχώρηση της αποστολής του ΟΦΗ, ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ Δημήτρης Σωτηρίου ανέφερε: «Δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό, είμαστε υγιείς και έχουμε εξαιτερικό κλίμα στην ομάδα με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Ακολουθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Οι στόχοι είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο το οποίο θα το χαίρεται ο κόσμος αλλά και εμείς και φυσικά να κάνουμε πορεία αντάξια της ιστορίας και του μεγέθους του ΟΦΗ».

Από την πλευρά του, ένας άλλος εκ των μεταγραφών του συλλόγου στην τρέχουσα περίοδο, ο Νίκος Κοροβέσης δήλωσε: «Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Πάμε να δουλέψουμε σκληρά στο Καρπενήσι. Η ομάδα έχει έμπειρους παίκτες, ένα δυνατό σύνολο. Πάμε να δεθούμε για να είμαστε πολύ δυνατοί τη νέα χρονιά. Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουμε το μέγεθος του ΟΦΗ. Όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα δίνουν τα πάντα για τον ΟΦΗ και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω ότι αυτό θα το ανταποδώσουμε μέσα στο γήπεδο».

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΩΡΑ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε με τη σειρά του: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί φεύγουμε ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο της προετομασίας δίχως τραυματισμούς. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, όπως επίσης σημαντικό είναι να ολοκληρώσουμε και το δεύτερο στάδιο χωρίς τραυματισμούς, για να βγάλουν όλα τα παιδιά την προετοιμασία. Είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε ολοκληρώσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της ομάδας και μας μένει ακόμα μια κίνηση. Θα δούμε αργότερα αν θα κάνουμε πάνω από μια μεταγραφή και πάμε στο Καρπενήσι για δουλειά, να μαζευτούμε πιο κοντά. Κυρίως οι νέοι με τους παλιούς για να δημιουργήσουμε μια οικογένεια».

Για τις μεταγραφές και για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, που αναζητάει ενίσχυση ο ΟΦΗ: «Το πιθανότερο είναι να είναι Έλληνας. Τις επόμενες ημέρες αν πάνε όλα καλά θα ανακοινωθεί και από την ομάδα. Ευελπιστώ να έρθει όσο το δυνατόν πιο άμεσα στην προετοιμασία για να ενταχθεί κι εκείνος στην ομάδα».

Εξάλλου, δηλώσεις έκανε και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ofi1925.gr, αναφέροντας: «Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά και την διάθεση των παικτών στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ηταν ένα σημαντικό κομμάτι για μας, όσον αφορά τα τεστ και τα εργομετρικά που κάναμε. Παράλληλα, σημαντική ήταν η γνωριμία των νέων με τους παλιούς παίκτες. Δουλέψαμε αρκετά στο θέμα φυσικής κατάστασης και τακτικής. Πλέον συνεχίσουμε στο Καρπενήσι τη σκληρή δουλειά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε, θα επιχειρήσουμε να μοντάρουμε σιγά-σιγά την ομάδα μας».

Υπενθυμίζεται πως στο διάστημα που θα παραμείνει ο ΟΦΗ στο Καρπενήσι είναι προγραμματισμένο να παίξει σε τρία φιλικά παιχνίδια, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (21/7), την ΑΕΛ (25/7) και την Παναχαϊκή (28/7).

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση των Κρητικών, που δημοσίευσε η ΠΑΕ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα