Διαρροή για ολοκλήρωση του deal στο τέλος του μήνα!

Διαρροή για ολοκλήρωση του deal στο τέλος του μήνα!

Νίκος Αθανασίου
Διαρροή για ολοκλήρωση του deal στο τέλος του μήνα!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ τα είπαν για ακόμη μία φορά και από τις δύο πλευρές «βγαίνει» σιγουριά για ολοκλήρωση του deal. Πλέον, όμως, αυτό που μετράει είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια.

Σιγουριά για αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος του Αυγούστου διαρρέουν τόσο η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου όσο πολύ περισσότερο και από εκείνη του Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ μετά το ραντεβού των δύο ανδρών το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, στόχος είναι να μπουν υπογραφές μέσα στις επόμενες 40 ημέρες και το «τριφύλλι» να περάσει στα χέρια της Panasia, ενός fund που κανείς δεν γνωρίζει ποιος βρίσκεται από πίσω και το χρηματοδοτεί.

Παράλληλα έγινε κουβέντα και για το μπάτζετ της ομάδας, όπως και για το ζήτημα της μεταγραφής επιθετικού.

Φυσικά και επειδή το θέμα έχει τραβήξει αρκετό καιρό, το μόνο που μετρά πλέον είναι οι πράξεις και όχι οι «διαρροές». Αυτό που μετρά είναι να μπουν άμεσα χρήματα στην ΠΑΕ και να μπορέσει ο σύλλογος να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα