Καμία βιασύνη για 10άρι στον Αστέρα

Καμία βιασύνη για 10άρι στον Αστέρα

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης έχουν ολοκληρώσει (σχεδόν) το ρόστερ τους και κινούνται με απόλυτη ηρεμία στην υπόθεση «10άρι».

Με τον Μάρτιν Ρόλε στο ρόστερ αλλά και τον Σάλες (παίζει τόσο αριστερά όσο και πίσω από τον επιθετικό), ο Αστέρας έχει βρει τον οργανωτή του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θέλει ακόμη έναν μιας κι η ομάδα θα έχει μπροστά της... τρία καρπούζια (Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο).

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ενα ακόμα 10άρι είναι αυτή τη στιγμή το μέλημα των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι ωστόσο κινούνται για να κλείσουν και την εν λόγω τρύπα με απόλυτη ηρεμία. Αν δεν βρεθεί η κατάλληλη περίπτωση δεν θα κάνουν κίνηση απλά για να κάνουν - αυτό είναι το δεδομένο. Όπως, εξάλλου γίνεται αντιληπτό πως υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον «υλικό», το οποίο σαφώς και θα είναι ευχής έργον να... διανθιστεί με μία ακόμα προσθήκη. Υπομονή, λοιπόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα