Στην Αθήνα ο Σάλσες, αναμονή για την κατάσταση της υγείας του

Στην Αθήνα ο Σάλσες, αναμονή για την κατάσταση της υγείας του

bet365

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που υποβλήθηκε, ο «Μάκι» Σάλσες επέστρεψε στην Αθήνα για να του γίνει περαιτέρω έλεγχος, από τον οποίο θα προκύψει και το αν παραμείνει ή όχι στην ομάδα.

Η προπόνηση της Τρίτης (17/7) επιφύλασσε ένα πολύ άσχημο νέο. Ο Σάλσες παρουσίασε επιληπτικό επεισόδιο - γεγονός που πάγωσε και όπως είναι λογικό ανησύχησε τους πάντες. Ο Αργεντινός μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Λαμίας. Εκεί, όπως σας γράψαμε νωρίτερα υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ο νευρολόγος που τον εξέτασε θεωρεί ότι το κάταγμα που είχε υποστεί τον περασμένο Απρίλιο στο κρανίο δεν επηρεάζει αυτό το περιστατικό.

Ετσι, ο Σάλσες είναι στην Αθήνα για να υποβληθεί σε εξωνυχιστικό έλεγχο από τον οποίο θα ξεκαθαρίσει το αν ο παίκτης είναι σε κατάσταση που του επιτρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή, προέχει η κατάσταση της υγείας του κι οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να χειριστούν την υπόθεση με την απαραίτητη λεπτότητα που απαιτείται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα