Κλείνει Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός

Κλείνει Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Κλείνει Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός

bet365

Σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αχιλλέα Πούγγουρα είναι ο Παναθηναϊκός.

Κοντά στην απόκτηση του Αχιλλέα Πούγγουρα είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο ταλαντούχος στόπερ ήταν από την αρχή στην λίστα του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη, αλλά η υπόθεση είχε «κολλήσει» στις συζητήσεις με τον «δικέφαλο» για την αποδέσμευσή του.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρόζενμποργκ - Βαλούρ, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τρεις κίτρινες στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τις τελευταίες μέρες όμως, οι επαφές των δύο πλευρών αναθερμάνθηκαν και όλα δείχνουν οτι θα υπάρξει συμφωνία.

Ο Πούγγουρας την περασμένη σεζόν, την ξεκίνησε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχοντας 3 συμμετοχές (2 στο Κύπελλο, 1 στο πρωτάθλημα), αλλά τον Μάριο παραχωρήθηκε στην Άρκα Γκντίνια, με την οποία είχε τρεις συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα