Τα δύο «όχι» για Δουβίκα κι οι απαιτήσεις του Αστέρα

Τα δύο «όχι» για Δουβίκα κι οι απαιτήσεις του Αστέρα

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κάνει εκπτώσεις στα «θέλω» του για τον Τάσο Δουβίκα έχοντας ήδη αρνηθεί δύο προτάσεις για τον παίκτη.

Είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Ο Αστέρας έχει στα χέρια του ένα περιουσιακό στοιχείο που κοστίζει... πολλά ευρώ και όποιος τον θέλει θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Τάσος Δουβίκας, με τις εμφανίσεις του φορώντας την κιτρινομπλέ φανέλα αλλά κι αυτή της Εθνικής, έχει τραβήξει την προσοχή αρκετών συλλόγων από την Ευρώπη.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρόζενμποργκ - Βαλούρ, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τρεις κίτρινες στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ήδη έγινε γνωστό πως η Σταντάρ Λιέγης έδινε περίπου 1.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της αλλά οι Αρκάδες είπαν ευγενικά «όχι» μιας κι αξιώνουν ως μίνιμουμ ποσό για τον παίκτη τα 1.700.000 ευρώ. Το ίδιο ποσό πρόσφερε και ομάδα από την Primera Division, αλλά επίσης θα πρέπει να ικανοποιήσει τις αξιώσεις του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα