Μάχη στο πινγκ πονγκ με νικητή τον... Ατρόμητο!

Μάχη στο πινγκ πονγκ με νικητή τον... Ατρόμητο!

Νίκος Μαρούδας
Μάχη στο πινγκ πονγκ με νικητή τον... Ατρόμητο!

bet365

Όπως συνηθίζεται σε όλες τις προετοιμασίες, όλων των ομάδων, την δική τους θέση είχαν και οι αγώνες πινγκ πονγκ μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Στον Ατρόμητο όμως δεν υπήρχε ένας ισχυρός και νικητής, αλλά όλη η ομάδα! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Η πολύ σκληρή δουλειά, θέλει και πολύ καλή ξεκούραση τόσο σωματικά όσο και πνευματικά κι αυτό φαίνεται πως το γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου. Έτσι, στον ελεύθερό τους χρόνο και όταν υπήρχε η ανάγκη για να ξεφύγουν λίγο από τις καθημερινές σκληρές προπονήσεις της προετοιμασίας, το έριχναν σε αγώνες στο πινγκ πονγκ του ξενοδοχείου.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι μάχες ήταν τεράστιες κυρίως μετά το δείπνο και πριν οι ποδοσφαιριστές γυρίσουν στα δωμάτιά τους για ξεκούραση. Εκείνοι που πρωταγωνίστησαν ήταν κυρίως οι Έλληνες της ομάδας, μιας και οι ξένοι προτιμούσαν το μπιλιάρδο που υπήρχε στον ίδιο χώρο κι έτσι το κλίμα ήταν οικογενειακό ακόμα κι εκεί μιας και ο... χαβαλές γινόταν απ' όλους μαζί!

Από τις μεγαλύτερες... κόντρες αυτών των ημερών στο πινγκ πονγκ ήταν αυτή του Ρισβάνη με τον Γιαννούλη. Μυθικές μάχες με τις νίκες να είναι μοιρασμένες, ενώ όταν κάποιος έκανε ένα καλό game αμέσως έπεφτε η ατάκα περί Κίνας μιας και οι καλύτεροι του αθλήματος προέρχονται από εκεί! Δεν ήταν μόνοι οι δυο τους...

Αυτός που ήταν η... έκπληξη ήταν ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς. Βλέπετε νέος στην ομάδα οι «αντίπαλοι» του δεν ήξεραν τι να περιμένουν από εκείνον, με τα... mind games του ίδιου να κρίνονται άκρως επιτυχημένα! Μπήκε στις μάχες με χαμηλό προφίλ και τονίζοντας πως δεν ξέρει καλό πινγκ πονγκ κι άφηνε άπαντες με το στόμα ανοιχτό, ωστόσο ούτε αυτός μπορούμε να πούμε πως ήταν ο μεγάλος νικητής!

Πολύ απλά γιατί τέτοιος δεν υπήρξε! Τις δικές τους... μάχες έδωσαν και οι μικροί της προετοιμασίας (σ.σ. Κωτσόπουλος, Στρούγγης, Νάτσος, Θεοδωράκης, Ίμερι, Μανδάς, Νταβιώτης), αλλά και οι Βασιλακάκης, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης. Τελικός νικητής όμως δεν ήταν κανένας τους, τελικός νικητής ήταν ο Ατρόμητος!

Ο λόγος το γεγονός πως μέσα από αυτό όλοι τους ήρθαν ακόμα πιο κοντά (σ.σ. όχι ότι δεν ήταν ήδη). Όλοι μαζί νικούσαν, όλοι μαζί έχαναν! Στο τέλος των αγώνων αποχωρούσαν σαν φίλοι και με τον απαιτούμενο χαβαλέ και πολλά γέλια πήγαινε ο καθένας στο δωμάτιό του ανανεώνοντας φυσικά το ραντεβού για την επόμενη μέρα στις... ρεβάνς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα