Παναιτωλικός: «Να διαλέξει ο κόσμος την βασική φανέλα»

Gazzetta team
Παναιτωλικός: «Να διαλέξει ο κόσμος την βασική φανέλα»

bet365

Ο Παναιτωλικός αποφάσισε σε μια πρωτοποριακή κίνηση να δώσει το δικαίωμα στον κόσμο της ομάδας να αποφασίσει για την επιλογή της εντός έδρας εμφάνισης για τη νέα σεζόν.

Η ψηφοφορία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ είτε μέσω της σελίδας της ομάδας στο Facebook.

Σουτιέσκα Νίκσιτς - Αστάνα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: «Όπως έχει ανακοινωθεί η εταιρία ZEUS σχεδίασε τέσσερις εμφανίσεις για τον Παναιτωλικό. Η επετειακή θα χρησιμοποιηθεί σε επιλεγμένους αγώνες, που θα συνδυαστούν με αναφορές στην ιστορία της ομάδας ή άλλες εκδηλώσεις. Η μπλε θα χρησιμοποιηθεί ως «ουδέτερη» σε αγώνες με αντιπάλους με κίτρινα χρώματα. Καλούμε τους φιλάθλους να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την επιλογή της φανέλας που θα φοράει η ομάδα μας στους εντός έδρας αγώνες, ανάμεσα στις δύο κίτρινες που παρουσιάστηκαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα