Ο Ενσικουλού θα ομορφύνει τον Ατρόμητο

Ο Ενσικουλού θα ομορφύνει τον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Ο Ενσικουλού θα ομορφύνει τον Ατρόμητο

bet365

Μέρα με τη μέρα δείχνει όλο και καλύτερο πρόσωπο ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός θα κάνει τους Περιστεριώτες ακόμα πιο ελκυστικούς... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Από τα πρόσωπα που ξεχώρισε στο παιχνίδι με την Γκρασχόπερς ήταν ο Κλαρκ Ενσικουλού. Ο Γάλλος εξτρέμ, πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν εκ των κορυφαίων του Ατρόμητου στα 45' λεπτά που αγωνίστηκε.

Θα καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο Καραμπάχ – Ολίμπια Λιουμπλιάνας; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα του Ατρόμητου. Αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις του εκτός γηπέδου, αλλά και εντός. Μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα να μπει για τα καλά στην οικογένεια του συλλόγου, καθώς είναι φυσιολογικό κάθε νέο πρόσωπο να θέλει λίγο χρόνο παραπάνω, όμως ήδη έχει κάνει πολλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό που περιμέναμε να δούμε από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, ήταν και η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Με τους Κρητικούς, είχε μείνει πίσω εξαιτίας του υποβιβασμού μιας και οι προπονήσεις από τον Φλεβάρη και μετά ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. Έτσι ήθελε λίγο παραπάνω χρόνο και για να έρθει σε ένα ικανοποιητικό σημείο.

Σιγά σιγά λοιπόν, δείχνει και να δένει στην τρομερή οικογένεια του Ατρόμητου, αλλά και να καταλαβαίνει τι ρόλο περιμένει να έχει στο γήπεδο ο Κάναντι. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Κλαρκ Ενσικουλού στα δύο από τα τρία φιλικά που αγωνίστηκε στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία. Κόντρα στη Ζυρίχη και κόντρα στη Γκρασχόπερς, με τον Γάλλο να παρουσιάζει αρκετά καλά στοιχεία ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι.

Κόντρα στη Ζυρίχη, έμοιαζε κάπως βαρύς με αποτέλεσμα να μην είναι ο Ενσικουλού που γνωρίσαμε στον Πλατανιά. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι, είχε την καλή του στιγμή που λέμε για ακόμα μια φορά πως συνήθως τέτοιες φάσεις τις κάνει γκολ. Αλλά πέρα απ' αυτό πέρασε κάπως απαρατήρητος.

Ακριβώς το αντίθετο έγινε στο φιλικό της Τρίτης με αντίπαλο την Γκρασχόπερς. Ο 26χρονος άσος, πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κάναντι να του δίνει ακόμα 45 λεπτά ως αριστερό εξτρέμ. Ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος, μπορεί να είχε κάποια σουτ, όμως του έλειπε τόσο η ατομική ενέργεια όσο και η κλασική ευκαιρία. Με την είσοδο του Γάλλου, το πρώτο κομμάτι καλύφθηκε και με το παραπάνω!

Ο Ενσικουλού δημιούργησε πολλά προβλήματα στην δεξιά πλευρά των Ελβετών. Είχε αρκετές επιτυχημένες ατομικές προσπάθειες, ενώ απείλησε και με ένα σουτ λίγο μετά την ισοφάριση. Σε γενικές γραμμές έδειξε πιο ορεξάτος και πιο φρέσκος σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Ζυρίχη. Στοιχεία που δείχνουν πως παιχνίδι με το παιχνίδι ο πρώην άσος του Πλατανιά θα κάνει ακόμα πιο όμορφη την ομάδα του Κάναντι. Πλέον όλοι αναμένουν να δουν πως θα είναι στο τελευταίο φιλικό πριν τα ματς με την Ντινάμο, το Σάββατο στο Περιστέρι κόντρα στην ΑΕΚ η οποία τον παρακολουθούσε την περασμένη σεζόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα