Με Ζορμπά κι Έλληνες το φιλικό του Ατρόμητου

Με Ζορμπά κι Έλληνες το φιλικό του Ατρόμητου

Νίκος Μαρούδας
Με Ζορμπά κι Έλληνες το φιλικό του Ατρόμητου

bet365

Έντονο ελληνικό χρώμα είχε το φιλικό των Περιστεριωτών με την Γκρασχόπερς, καθώς στο γήπεδο του Γκοσό στα ηχεία έπαιξε ο Ζορμπάς, ενώ το ματς είδαν κι Έλληνες από την Θεσσαλονίκη! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Το τελευταίο του φιλικό επί Ελβετικού εδάφους έδωσε την Τρίτη ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έμειναν στο 1-1 απέναντι στην Γκρασχόπερς και την Τετάρτη αναχωρούν μετά από 9 μέρες παραμονής στην Αυστρία για την Ελλάδα.

Θα καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο Καραμπάχ – Ολίμπια Λιουμπλιάνας; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο παιχνίδι με τους Ελβετούς όμως, υπήρχε έντονο το ελληνικό στοιχείο και στην εξέδρα του γηπέδου της Γκοσό. Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης από τα ηχεία έπαιξε ο Ζορμπάς, ενώ λίγο πριν την σέντρα έκαναν την εμφάνισή τους και 3 Έλληνες από την Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, εκείνοι κάθισαν κοντά στο μέρος των ποδοσφαιριστών που ήταν εκτός αποστολής κι έπιασαν την κουβέντα μαζί τους.

Δεν έκρυψαν την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ και φυσικά τον θαυμασμό τους για τον Κουλούρη, του οποίου ζήτησαν και την φανέλα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα