Το «αντίο» του Ρέντζα στην ΑΕΛ (pic)

Gazzetta team
Το «αντίο» του Ρέντζα στην ΑΕΛ (pic)

bet365

Ο Βασίλης Ρέντζας «αποχαιρέτησε» μέσω social media την ΑΕΛ, ευχαριστώντας όλους όσους γνώρισε στον «κάμπο» και χαρακτηρίζοντας τον σύλλογο ως «οικογένεια».

Μετά από δυόμισι χρόνια στη Λάρισα, στην οποία είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2010/11, ο πρώην πλέον δεξιός μπακ της ΑΕΛ άλλαξε επαγγελματική στέγη, αφού συμφώνησε με τον Πανιώνιο για τη σεζόν 2018/19.

Σουτιέσκα Νίκσιτς - Αστάνα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πάντως δεν παρέλειψε να πει το δικό του «αντίο» μέσω Facebook στην ομάδα της Λάρισας, υπογραμμίζοντας πως θα αγαπάει για πάντα τον σύλλογο κι ευχαριστώντας αυτούς, με τους οποίους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Έλληνας αμυντικός:

«Ένα όμορφο ταξίδι 2,5 χρόνων έκλεισε αλλά η αγάπη μ γι' αυτή την ομάδα δεν θα σταματήσει ποτέ .Μέσα σ αυτά τα χρόνια έζησα φοβερές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλο μου .Θελω ν ευχαριστησω τους φιλάθλους τις ΑΕΛ για τη βοήθεια και τ στήριξή τους , τον Κ.Κουγια για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και επίσης τους συμπαίκτες μου και όσους εργάζονταν αυτά τα χρόνια αντιμετωπίζοντας ότι προβλήματα υπήρχαν σαν οικογένεια!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα