Συνεχίζουν σούπερ τα διαρκείας της Α.Ε.Κ.

Συνεχίζουν σούπερ τα διαρκείας της Α.Ε.Κ.

Γιώργος Τσακίρης
Συνεχίζουν σούπερ τα διαρκείας της Α.Ε.Κ.

bet365

Κοντά στις 9.000 κομμάτια έχουν ήδη διατεθεί με τη τάση στις πωλήσεις των εισιτηρίων της σεζόν για τους πρωταθλητές να είναι σταθερά ανοδική

Κατέκτησε το πρωτάθλημα, πήγε πολύ καλά στην Ευρώπη, διεκδίκησε το Κύπελλο παίζοντας σε έναν ακόμη τελικό... Γενικά η ΑΕΚ που πρωταγωνιστεί, που δημιουργεί το γήπεδό της, απέκτησε το προπονητικό της και το απογειώνει ενώ έχει κάνει δική της όπως σημειώσαμε παραπάνω ξανά έπειτα από 24 χρόνια την κορυφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι πιο δυνατή από ποτέ και ο κόσμος της συνεχίζει στο πλευρό της.

Φέτος ακόμη πιο ενεργά και μαζικά. Κι αυτό αποδεικνύεται από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από 8.500 και είναι δεδομένο ότι είναι θέμα ωρών, ή ημέρας να φτάσει τα 9.000 κομμάτια. Μοιάζει εύκολο να φτάσει και να ξεπεράσει τις 15.000 στο τέλος της διάθεσής τους αλλά αυτό μένει να το δούμε. Το γεγονός ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες για τις εντός συνόρων διοργανώσεις και με πολύ πιθανή την εκ νέου παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, προφανώς το season ticket όπως το αποκαλούν Αμερικάνοι και Άγγλοι, είναι η πλέον συμφέρουσα επιλογή για τον οπαδό.

Είναι δεδομένο ότι ο αριθμός θα ξεπεράσει κατά πολύ τις 10.000 και συνιστά και μια απόλυτα αναμενόμενη κίνηση στήριξης και αναγνώρισης από τους φίλους της ΑΕΚ στο ίδιο το club και τις επιτυχίες του αγωνιστικού τμήματος (του ποδοσφαιρικού). Ταυτόχρονα αναμένεται να υπάρξει... ώθηση και από την ολοκλήρωση των τριών μεταγραφών (Μπογέ - Άλεφ - Πόνσε)...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα