Αναβολή για τρεις στον Παναθηναϊκό, διαλλακτικός ο Μαρίνος

Αναβολή για τρεις στον Παναθηναϊκό, διαλλακτικός ο Μαρίνος

Νίκος Αθανασίου
Αναβολή για τρεις στον Παναθηναϊκό, διαλλακτικός ο Μαρίνος

bet365

Οι υποθέσεις των Κουτρουμπή, Λέτο και Εσιέν πήραν αναβολή στον Παναθηναϊκό. Τα βρήκε με τον Έλληνα στόπερ, τελειώνει το... μαρτύριο με τον Γκανέζο!

Την ώρα που ο Γιώργος Δωνης "χτίζει" τον νέο Παναθηναϊκό στην Ολλανδία και περιμένει... ενίσχυσεις, στην Αθήνα οι "πράσινοι" ζουν το μαρτύριο των προσφύγων εξαιτίας της διαχείρισης του Γιάννη Αλαφούζου.

Σήμερα το "τριφύλλι" πήρε αναβολή για τις υποθέσεις των Λέτο, Κουτρουμπή και Εσιέν ενώ κανονικά εκδικάστηκε του Στέργου Μαρίνου.

Ο Λετο ζητά όλο το ποσό(177.000 ευρώ), με τον Κουτρουμπη υπάρχει συμφωνία και θα αποσυρθεί η προσφυγή ενώ με τον Εσιέν έχουν απομείνει μονάχα 36.000, καθώς πληρώθηκε την δόση του Ιουνίου που είχε καθυστερήσει.

Όσον αφορά τον Μαρινο εκείνος ζήτησε διακανονισμό και αν δεν τηρηθεί τότε θα ασκηθεί νέα προσφυγή που θα ζητά τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα