Πετάει την Τετάρτη για Αθήνα ο Μπογέ...

Πετάει την Τετάρτη για Αθήνα ο Μπογέ...

Γιώργος Τσακίρης
Πετάει την Τετάρτη για Αθήνα ο Μπογέ...

bet365

Ο πρώτος που αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας για την Α.Ε.Κ. είναι ο άσος της Τορίνο που πετάει αυριο το μεσημέρι από Μιλάνο - Την Παρασκευή η άφιξη του Άλεφ.

Είναι γνωστό ότι οι πρωταθλητές τρέχουν για να ολοκληρώσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό τους και να φτάσουν στην απόκτηση τριών παικτών στο αμέσως επόμενο διάστημα. Οι περιπτώσεις των Άλεφ, Μπογέ και Πόνσε είναι εκείνες που αναμένεται να κλείσουν σε πρώτη φάση το κομμάτι του μεταγραφικού πλάνου της ΑΕΚ, έως τουλάχιστον και τα πρώτα ματς για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας και τις πληροφορίες του gazzetta.gr ο πρώτος που αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα είναι ο Λούκας Μπογέ. Μάλιστα αν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες μεταξύ Ένωσης και Τορίνο το πρωί που μας πέρασε ο 22χρονος άσος θα ταξίδευε το σήμερα το απόγευμα για την πρωτεύουσα. Όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και έτσι ακυρώθηκε η κράτηση και άλλαξε για αύριο...

Πιο συγκεκριμένα ο Μπογέ αναμένεται να πετάξει από το Μιλάνο αύριο το μεσημέρι με προορισμό το "Ελ. Βενιζέλος". Η ώρα άφιξης του είναι στις 14:30 εκτός φυσικά απροόπτου σχετικά με το deal με την πρωταθλήτρια και ταυτόχρονα αν δεν προκύψει κάποια καθυστέρηση της πτήσης με την οποία αναμένεται στην Αθήνα ο Μπογέ.

Έπειτα αναμένεται να ακολουθήσουν οι αφίξεις των Πόνσε και Άλεφ που αποτελούν τους επόμενους δύο μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ με τους οποίους έχει φθάσει σε συμφωνία με Ρόμα και Μπράγκα αντίστοιχα για την απόκτησή τους με τη μορφή δανεισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άφιξη του 23χρονου Βραζιλιάνου μέσου στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (20/07) αφού την Πέμπτη επιστρέφει με την αποστολή της Μπράγκα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και την επόμενη μέρα θα πετάξει για την ελληνική πρωτεύουσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα