Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σασί στον ΟΦΗ (pics)

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σασί στον ΟΦΗ (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σασί στον ΟΦΗ (pics)

bet365

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Ισμαήλ Σασί στον ΟΦΗ, με τον Τυνήσιο να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να φωτογραφίζεται ως παίκτης των Κρητικών.

O 26χρονος διεθνής Τυνήσιος επιθετικός, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών με τους Ηρακλειώτες παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Αλετρά.

Ο τελευταίος, ο οποίος είχε αναλάβει όλο αυτό το διάστημα τις συζητήσεις με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του, καλωσόρισε τον Σασί στον ΟΦΗ και του ευχήθηκε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Από την πλευρά του, ο νέος επιθετικός του συλλόγου εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που βρήκε, καθώς και με την υποδοχή, τονίζοντας ότι θα δώσει τα πάντα, ώστε να βοηθήσει τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ και είναι από τις υπογραφές των συμβολαίων.

Διαβάστε ακόμα: Ισμαήλ Σασί: Ο Τυνήσιος που φτάνει στον ΟΦΗ μέσω... Κύπρου (pics & vid)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα