Έμφαση στις στημένες φάσεις ο Κάναντι (pics)

Έμφαση στις στημένες φάσεις ο Κάναντι (pics)

Νίκος Μαρούδας
Έμφαση στις στημένες φάσεις ο Κάναντι (pics)

bet365

Με δουλειά στις στημένες φάσεις ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις του Ατρόμητου στο Μόνταφον της Αυστρίας, με τον Νταμίρ Κάναντι να δίνει μεγάλη βάση στο κομμάτι αυτό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Μπορεί η τελευταία προπόνηση του Ατρόμητου στο Μόνταφον το πρωί της Τρίτης να ήταν πιο... χαλαρή, μιας και το απόγευμα υπάρχει το φιλικό με την Γρασχόπερς (19:00), ωστόσο ο Κάναντι δούλεψε στις στημένες φάσεις.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αφού πρώτα οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου δούλεψαν και πάλι στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους, στη συνέχεια δούλεψε στα κόρνερ και στα φάουλ. Ούμπιδες και Ενσικουλού εκτελούσαν τα στημένα και ο Αυστριακός τεχνικός έδινε τις δικές του εντολές στους ποδοσφαιριστές για το τι ήθελε από εκείνους, τόσο από τους επιτιθέμενους, όσο και από τους αμυνόμενους.

Αποθεραπεία έκαναν οι Κιβρακίδης, Στρούγγης οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν και στο τελευταίο φιλικό επί Ελβετικού εδάφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα