Οικογένειες θυμάτων Θύρας 7: «Μεγάλος θρήνος για τον Ολυμπιακό μας»

Οικογένειες θυμάτων Θύρας 7: «Μεγάλος θρήνος για τον Ολυμπιακό μας»

Οικογένειες θυμάτων Θύρας 7: «Μεγάλος θρήνος για τον Ολυμπιακό μας»

Με ανακοίνωσή τους, οι οικογένειες των θυμάτων της Θύρας 7 στέκονται στο πλευρό του Σωκράτη Κόκκαλη, που πρόσφατα έχασε το γιο του σε ηλικία 34 ετών.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μεγάλος ο θρήνος για την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη, μεγάλος και για τον Ολυμπιακό μας, για τον χαμό του μικρού Σωκράτη Κόκκαλη, β' αντιπροέδρου της ΠΑΕ, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Υπήρξε ένα εξαιρετικό παιδί, ένας άγγελος για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις στιγμές. Τι να πεις σε αυτή την πονεμένη μάνα, που περίμενε το παιδί της να γυρίσει; Τι να πεις στον πονεμένο πατέρα και πώς να τον παρηγορήσεις. Σε αυτόν τον άγιο και χρυσό οικογενειάρχη, του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία.

Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι. Η είδηση του θανάτου τού μικρού Σωκράτη Κόκκαλη έπεσε σαν κεραυνός σε όλη την Ελλάδα. Κι εμείς ως γονείς, νιώθουμε την ανάγκη να στείλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον πατέρα, τη μάνα και τα αδέλφια. Κουράγιο και δύναμη. Ο Θεός να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τη σκληρότερη δοκιμασία που έτυχε στη ζωή τους. Εμείς, με αγάπη και κατανόηση, θα είμαστε κοντά τους. Εμείς, που ζήσαμε το ίδιο με τον χαμό των 21 παιδιών μας το 1981.

Ομως με την αγάπη όλων σας, του Ολυμπιακού και των προέδρων του, μπορούμε και στεκόμαστε σήμερα όρθιοι και κοντά στην ομάδα. Δεν ξεχνάμε όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης άνοιξε την αγκαλιά του και μας χώρεσε όλους μέσα, δίνοντάς μας ακόμα και σήμερα όλη του την αγάπη, την οποία συνεχίζει να μας δίνει και ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης. Μας αγαπάει και μας προστατεύει. Γι' αυτό, όλοι μαζί, όλοι οι Ολυμπιακοί και οι οικογένειες των θυμάτων της θύρας 7, θα είμαστε στο πλευρό της οικογένειας του Σωκράτη Κόκκαλη.

Σε αυτό το αξιαγάπητο παιδί, μακάρι να έχει καλά ταξίδια και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει. Μακάρι ο Θεός να γλυκάνει τον αβάσταχτο πόνο της οικογενείας του.

Για τις οικογένειες των θυμάτων της Θύρας 7

Τουμανίδου Ελευθερία - Σπηλιόπουλος Γιώργος».

Best of internet