Ζαμπά: «Να αγωνιστώ με την Εθνική Βραζιλίας σε ένα Μουντιάλ»

Ζαμπά: «Να αγωνιστώ με την Εθνική Βραζιλίας σε ένα Μουντιάλ»

Ζαμπά: «Να αγωνιστώ με την Εθνική Βραζιλίας σε ένα Μουντιάλ»

Ο Ζαμπά μίλησε για την υποδοχή που είχε στον ΠΑΟΚ, για τους προσωπικούς του στόχους με την ομάδα αλλά και για το μεγάλο του όνειρο.

O Zαμπά μίλησε στον Τύπο της Βραζιλίας

 Πως σε υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες σου και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

«Όλα είναι υπέροχα. Υπάρχουν απαιτήσεις από εμένα, κυρίως λόγω του κόστους της μεταγραφής μου. Με έχουν ήδη δει να παίζω με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Τον… ντόρο γύρω από το όνομα μου τον βλέπω ως κίνητρο και όχι ως πίεση. Οι συμπαίκτες μου, ο οργανισμός του ΠΑΟΚ και οι οπαδοί με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή».

Θα σημειώσει ο Ρόζενμπεργκ το πρώτο γκολ στο Μάλμε – Ντρίτα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ;

«Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Να τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο και να πετύχω πολλά γκολ. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να κερδίσω ατομικές διακρίσεις».

Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου;

«Το όνειρο μου είναι να αγωνιστώ με την Εθνική Βραζιλίας σε ένα Μουντιάλ. Θα δουλέψω πολύ σκληρά για να πετύχω αυτόν τον στόχο».

Ποια είναι η… επίδραση των γονιών σου, πάνω σου;

«Είναι πολύ σημαντική, επειδή χωρίς αυτούς, δεν θα ήμουν τίποτα. Είναι αυτοί που πάντα ακούω τις συμβουλές τους. Πάντα ρωτάω την γνώμη τους για τα πάντα, γιατί έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα και πάντα θέλουν το καλύτερο για εμένα».

Best of internet