Είδε Ντινάμο Μπρεστ ο Κάναντι (vid)

Είδε Ντινάμο Μπρεστ ο Κάναντι (vid)

Νίκος Μαρούδας
Είδε Ντινάμο Μπρεστ ο Κάναντι (vid)

bet365

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ντινάμο Μπρεστ είχε ο τεχνικός του Ατρόμητου το βράδυ της Δευτέρας, στην ήττα των Λευκορώσων από την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ με 1-3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Η αντίπαλος του Ατρόμητου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, Ντινάμο Μπρεστ, αγωνιζόταν για το πρωτάθλημα την Δευτέρα με αντίπαλο την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ. Με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στις εξέδρες, η Ντινάμο ηττήθηκε με 1-3.

Αυτό το παιχνίδι είχε την ευκαιρία να το δει και ο Νταμίρ Κάναντι. Ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη όταν ο Ατρόμητος έπαιρνε το δείπνο του, με τον Αυστριακό τεχνικό να βλέπει το παιχνίδι στο χώρο που γίνονται τα μίτινγκ της ομάδας. Μάλιστα, κατά την διάρκεια του αγώνα αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που έριχναν κάποιες ματιές στο παιχνίδι ενώ αποχωρούσαν από την τραπεζαρία του ξενοδοχείου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Ατρόμητου μαζί με τον Νίκο Λαζαρίδη, σχολίασαν και όσα είδαν από την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι Περιστεριώτες σε 10 μέρες, με τους δύο άνδρες να βλέπουν παρέα το παιχνίδι. Μάλιστα, δεν στάθηκαν στην ήττα και σχολίαζαν πως πρόκειται για μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα στην επίθεση, έχοντας ωστόσο κάποια θέματα στην άμυνα, καθώς οι ποδοσφαιριστές της κυρίως ψάχνουν τον τρόπο κυρίως να επιτίθονται.

Επίσης, ο Νταμίρ Κάναντι, σχολίασε πως ο νέος τεχνικός της ομάδας προσπαθεί να της μεταφέρει τον τρόπο παιχνιδιού που είχε όταν βρισκόταν στην Λειψία και πως η Ντινάμο πλέον μοιάζει αρκετά με το παιχνίδι των Αυστριακών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα