Λουτσέσκου: «Champions League, o καλύτερος τρόπος να ξεκινάς τη σεζόν!»

Λουτσέσκου: «Champions League, o καλύτερος τρόπος να ξεκινάς τη σεζόν!»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Champions League, o καλύτερος τρόπος να ξεκινάς τη σεζόν!»

bet365

Την ικανοποίησή του για την όρεξη των παικτών του ΠΑΟΚ και την αισιοδοξία του πως με λίγες ημέρες ξεκούρασης, η ομάδα του θα έχει την απαιτούμενη φρεσκάδα, εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Ντε Γκράαφσαπ ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

O «Δικέφαλος του Βορρά» ανέτρεψε το σκορ απέναντι στη Ντε Γκράαφσαπ, νίκησε με 2-1 στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και προετοιμάζεται πια για την επιστροφή στη «βάση» του και το παιχνίδι με τη Βασιλεία, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για όλα τα παραπάνω, καθώς και για την κατάσταση του Φερνάντο Βαρέλα, που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι στο 43', μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του φιλικού ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό. Πολύ καλό. Μου άρεσε γιατί υπήρχε πάθος, νεύρα, δυνατό στις μονομαχίες και μου άρεσε που τελειώσαμε με ένα τέτοιο παιχνίδι γιατί μας ξύπνησε για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Επίσης ήταν δύσκολες οι συνθήκες λόγω του καιρού και της κούρασης και αυτό βέβαια μας οδηγήσε σε κάποια λάθη. Χάσαμε δυο φορές τη μπάλα με τη μια δεχτήκαμε το γκολ και από την άλλη το πέναλτι. Μετά τις μέρες που θα έχουμε ρεπό θα είμαστε έτοιμοι σε φρεσκάδα».

Για τον Βαρέλα και τον τραυματισμό του: «Δέχθηκε μια δυνατή κλωτσιά αλλά ελπίζουμε πως τις επόμενες δυο-τρεις μέρες θα είναι έτοιμες».

Για τα δυο τελευταία φιλικά και τις δυο ενδεκάδες: «Ξέρετε πολύ καλά, δεν έπρεπε να με ρωτήσετε. Είπα χθες πως οι... βασικοί θα παίξουν σήμερα αλλά είναι πιθανόν ένας-δυο από τους παίκτες που έπαιξαν χθες ίσως μπουν σε αυτό το γκρουπ».

Για την αγάπη του κόσμου: «Πάντα υπάρχει ευθύνη στις πλάτες ενός προπονητή. Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο αλλά είναι το βάρος της δουλειάς μας. Είμαστε μπροστά σε μια νέα σεζόν. Ξεκινούν τα ματς για το Champions League νομίζω ότι είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να ξεκινήσει η χρονιά. Από τη μεριά μου περιμένω να παίξουμε τα παιχνίδια με τη Βασιλεία γιατί όταν προετοιμάζεσαι τόσο καλά περιμένεις να βγάλεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα