Τσέκαρε Άνταμ Μπαρέιρο ο Ολυμπιακός!

Τσέκαρε Άνταμ Μπαρέιρο ο Ολυμπιακός!

Τσέκαρε Άνταμ Μπαρέιρο ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο 21χρονος στράικερ της Νασιονάλ Ασουνσιόν, Άνταμ Μπαρέιρο ήταν ένας από τους στράικερ που προτάθηκαν στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν με καλό μάτι την περίπτωση του, όμως οι υπέρογκες απαιτήσεις της ομάδας του φρέναραν της εξελίξεις.

Ο Άνταμ Μπαρέιρο αναγορεύεται ως μεγάλο ταλέντο στην Παραγουάη. Στα 21 του αποτελεί την αιχμή του δόρατος της εμπροσθοφυλακής της Νασιονάλ Ασουνσιόν έχοντας σκοράρει 9 γκολ σε 21 ματς.

Η συγκεκριμένη επίδοση τον φέρνει στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα της Παροαγουάης.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Άνταμ Μπαρέιρο ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν πέρασαν απαρατήρητοι από το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, ωστόσο η περίπτωση του δεν ευοδώθηκε μολονότι υπήρχε εξαρχής θετικό κλίμα.

Αιτία, οι οικονομικές απαιτήσεις της Νασιονάλ Ασουνσιόν που επιχείρησε να καρπωθεί το μέγιστο οικονομικό όφελος από μια τέτοια μετακίνηση.

Για τον Μπαρέιρο υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Βραζιλίας, της Αργεντινής και του Βελγίου και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις στο προσεχές διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα