Κλέσιο και Μύγας κόπηκαν από την προετοιμασία του Παναιτωλικού

Γιώργος Ντυμένος
Κλέσιο και Μύγας κόπηκαν από την προετοιμασία του Παναιτωλικού

bet365

Με 30 παίκτες στην αποστολή ταξιδεύει ο Παναιτωλικός για τα Χάνια Πηλίου όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του και σε αυτήν δεν είναι οι Κλέσιο και Μύγας.

Τα ονόματα του Κλέσιο και του Μύγα απουσιάζουν από την λίστα των παικτών που πάνε στο Πήλιο, όπως την ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Οι δύο παίκτες ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Εκτός των δύο, που θα συνεχίσουν προπονήσεις στο Αγρίνιο έως τη λύση του συμβολαίου τους, δεν πάνε το Πήλιο ο τερματοφύλακας Σταματόπουλος που ήταν από πέρσι επαγγελματίας και ο Γεωργούσης ο οποίος ήταν ένας από τους έξι της Κ20 που έκαναν προετοιμασία.

Οι πέντε ερασιτέχνες που συνεχίζουν να περνούν από το «μικροσκόπιο» του Δέλλα, είναι οι Δημ. Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας.

Στην αποστολή είναι οι: Αγρόδημος, Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Γιαννακόπουλος, Ηλ. Γιαννιώτης, Έρικσον, Ιταμπέλ, Κόκκορης, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μανά, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Τσοκάνης, Χαντάκιας και οι ερασιτέχνες, Δημ. Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα