Νίλσον: «Αν φύγω από τον Παναθηναϊκό, θα βρω άλλη δουλειά στην Ελλάδα»

Νίλσον: «Αν φύγω από τον Παναθηναϊκό, θα βρω άλλη δουλειά στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Νίλσον: «Αν φύγω από τον Παναθηναϊκό, θα βρω άλλη δουλειά στην Ελλάδα»

bet365

Ο Μίκαελ Νίλσον μίλησε για την ζωή του στην Ελλάδα τονίζοντας πως θα παραμείνει στην χώρα μας αλλά και για το νέο του ρόλο ως σκάουτερ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην expressen:

«Όταν μετακομίσαμε εδώ αφότου έφυγα ήταν μία μεγάλη απόφαση γιατί δεν είχαμε άλλα σπίτια. Βρεθήκαμε εκεί το καλοκαίρι και είπα: 'Να δούμε πώς θα πάει'. Μετά πέρασε ο χρόνος και μείναμε. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να ζεις» ανέφερε για την μόνιμη πλέον παρουσία στην Ελλάδας.

Σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης Κοπεγχάγη - Χόρσενς; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Μου αρέσει αυτός ο ρόλος του σκάουτ, δεν μου λείπει η δουλειά του να είμαι ποδοσφαιριστής αλλά μπορώ να απολαύσω ένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο σημαίνει πολλά και το έκανα για αρκετά χρόνια, συνεπώς είναι δύσκολο να το αφήσω απλώς να περάσει. Μου αρέσει αυτή η δουλειά, πρέπει να ταξιδεύω ανά την Ευρώπη», προσέθεσε.

Όσον αφορά την δουλειά του στον Παναθηναϊκό και τα οικονομικά προβλήματα τόνισε: «Θα βρω άλλη δουλειά. Η σύζυγός μου έχει ξεκινήσει μερικώς να δουλεύει. Δεν υπάρχουν λόγοι να κάνουμε κάτι άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα