Αναχώρησε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός (pics)

Αναχώρησε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός (pics)

Gazzetta team
Αναχώρησε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός (pics)

bet365

Για την Ολλανδία και το Τίμπουργκ αναχώρησε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Με προορισμό το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας αναχώρησε στις 6 το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τους «πράσινους» να παραμένουν μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Ελφσμποργκ – Χάμαρμπι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γιώργος Δωνης πήρε μαζί του 30 ποδοσφαιριστές με τον Παναθηναϊκό να έχει προγραμματίσει τρία φιλικά στις 18 Ιουλίου με την Άλκμααρ, τέσσερις μέρες αργότερα με την Αντβέρπ και στις 28 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί αγώνας με Ντε Χάαγκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότσαρης, Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Σιφναίος, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Άλτμαν, Χαντζάρας, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος, Δημητρούλας, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ξενόπουλος, Σέχου.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα