Ικανοποίηση για το έργο του Παντελίδη

Ικανοποίηση για το έργο του Παντελίδη

bet365

Ικανοποίηση και πίστη. Αυτές είναι οι δύο λέξεις κλειδιά που ακούστηκαν από το στόμα του Δημήτρη Μποροβήλου στο τετ α τετ που είχε με τον Σάββα Παντελίδη.

Ο Αστέρας βρίσκεται στο τέλος της βασικής του προετοιμασίας στην Πολωνία. Οι Αρκάδες στα δύο φιλικά που έχουν δώσει έχουν νικήσει Μπιτόβια Μπίτοφ και Λέχια.

Γενικότερα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μείνει άκρως ικανοποιημένοι από το έργο του Σάββα Παντελίδη και των παικτών.

Αυτό εκφράστηκε μάλιστα από το στόμα του Δημήτρη Μποροβήλου στον έμπειρο τεχνικό σε τετ α τετ που υπήρξε την Κυριακή (15/7).

Ελφσμποργκ – Χάμαρμπι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πέρα από την ικανοποιήσει, ο Νικαιώτης κόουτς απολαμβάνει και την πίστη που του έχουν οι άνθρωποι της ομάδας. Κάτι που βεβαίως κέρδισε με το σπαθί του βγάζοντας την ομάδα στην Ευρώπη παίρνοντάς την στο περσινό πρωτάθλημα από τις τελευταίες θέσεις.

Φέτος, διαθέτει ένα πιο γεμάτο ρόστερ, έχει μπροστά του την πρόκληση της Ευρώπη κι η ομάδα του θα συμμετέχει σε τρεις θεσμούς. Ο Αστέρας έχει μπροστά του μια χρονιά πρόκληση και δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο ώστε να... χωρέσει τρία καρπούζια κάτω από τις μασχάλες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα