Στάθης: «Και ροζ θα τα βάψουμε αν βγει η Απολλωνάρα Ευρώπη» (pic)

Gazzetta team
Στάθης: «Και ροζ θα τα βάψουμε αν βγει η Απολλωνάρα Ευρώπη» (pic)

bet365

Μερίδα οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα, είπαν στο Γιάννη Στάθη πως θα τα βάψουν όλοι τα μαλλιά τους αν βγει η ομάδα Ευρώπη και εκείνος υποσχέθηκε να τα κάνει... ροζ αν συμβεί αυτό!

Είχε υποσχεθεί πως αν η ομάδα παραμείνει στην κατηγορία θα τα έβαφε πλατινέ. Ο Απόλλων εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League και έκανε την υπόσχεσή του πράξη. Σ' ένα σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram, ο Γιάννης Στάθης, είδε μερίδα οργανωμένων να του λένε ότι θα τα βάψουν κι αυτοί τα μαλλιά τους, με το δεξί μπακ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να είναι έτοιμος μέχρι και για... ροζ απόχρωση!

Ελφσμποργκ – Χάμαρμπι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα