Ρεπό και... δραστηριότητες στον Ατρόμητο (pics)

Ρεπό και... δραστηριότητες στον Ατρόμητο (pics)

Νίκος Μαρούδας
Ρεπό και... δραστηριότητες στον Ατρόμητο (pics)

bet365

Χωρίς προπόνηση κύλησε η Κυριακή στην Αυστρία για τον Ατρόμητο. Ο Νταμίρ Κάναντι έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, αφού πρώτα όλοι μαζί σαν σωστή οικογένεια έκαναν διάφορες δραστηριότητες! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα σκληρής δουλειά στα βουνά της Αυστρίας, η Κυριακή ήταν ημέρα χαλάρωσης για τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου. Ο Νταμίρ Κάναντι, δεν είχε προγραμματίσει προπόνηση για την Κυριακή, καθώς θέλησε να δώσει κάποιες ανάσες στους ποδοσφαιριστές του μετά τα συνεχόμενα φιλικά και τις διπλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Έτσι, το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν σε κοντινό μέρος στο Μόνταφον όπου έκαναν κάποια sports, όπως flying fox και alpine coaster, ποδήλατο, περίπατο και φυσικά το διασκέδασαν με την ψυχή τους... Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν κι όλοι μαζί έκαναν κάτι που τους ένωσε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τώρα το απόγευμα, όπως ήταν λογικό οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν τον τελικό του Μουντιάλ είτε στο lobby, είτε στα δωμάτιά τους.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, την Δευτέρα είναι προγραμματισμένο διπλή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα