Η συνέχεια στο πρόγραμμα των φιλικών του Ολυμπιακού

Η συνέχεια στο πρόγραμμα των φιλικών του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Η συνέχεια στο πρόγραμμα των φιλικών του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ακόμα 4 φιλικές αναμετρήσεις σε Βέλγιο και Ολλανδία και ενώ θα έχει τεστ προετοιμασίας και επί αθηναϊκού εδάφους πριν τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.
Την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 19:30 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Σεντ Τρούιντεν. Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports1HD Η συνέχεια είναι το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 18:00 με τον αγώνα κόντρα στη Γκενκ που θα μεταδοθεί από το Novasports1HD. Επόμενο δυνατό φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 20:00 κόντρα στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Αϊντχόφεν & θα μεταδοθεί από το Novasports1HD. Δύο ημέρες μετά, την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 19:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα κοντραριστούν με την τουρκική Γκεζτέπε. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports1HD. Η τελική πρόβα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη θα γίνει την Τετάρτη 1η Αυγούστου στο ματς με την Λεγανές στο Καραϊσκάκη.
Συνοπτικά κατά το διάστημα παραμονής του στο Βέλγιο και την Ολλανδία, ο Ολυμπιακός έχει να δώσει ακόμα τα ακόλουθα φιλικά ματς:
* 18/7 – 19:30 * Σεντ Τρούιντεν – Ολυμπιακός (Beringen)
* 21/7 – 18:00 * Γκενκ – Ολυμπιακός (Luminus Arena)
* 24/7 – 20:00 * Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός (Uden)
* 26/7 – 19:00 * Γκεζτέπε – Ολυμπιακός (Arnhem)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα