Μώραλης: «Ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά» (pic)

Μώραλης: «Ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά» (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Μώραλης: «Ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά» (pic)

bet365

Ο Γιάννης Μώραλης με προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη και στον χαμό ενός τόσο νέου ανθρώπου. Τι ανέφερε ο Δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος του Ολυμπιακού.
Ο Δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραψε για τον χαμό του γιου του Κόκκαλη: «Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Ένας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά σκορπίζοντας την θλίψη πρώτα και απ' όλα στην οικογένεια του αλλά και σε όσους είχαμε την ευκαιρία, τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε από κοντά.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής τους. Θα είμαστε όλοι κοντά τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα