ΠΑΟΚ – Άντβερπ 1-3

ΠΑΟΚ – Άντβερπ 1-3

Κώστας Ζάλιαρης
ΠΑΟΚ – Άντβερπ 1-3

bet365

Όλα τα κενά και τις αδυναμίες των παικτών που τη δεδομένη χρονική στιγμή λογίζονται ως αναπληρωματικοί έμαθε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, στη φιλική ήττα (3-1) από την Άντβερπ. Σημαντικά λάθη, ολιγωρίες στα μετόπισθεν, περιορισμένη ανάπτυξη, αλλά νέα θετικά σημάδια από τον Ζαμπά, ενώ έπαιξε και ο νεαρός Λύρατζης στο προτελευταίο ματς προετοιμασίας του «δικεφάλου» στην Ολλανδία.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Ρέι κάτω απ' τα δοκάρια, τους Κίτσιου και Μπαλογιάνη δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα στην άμυνα, ενώ ο Μαλεζάς με τον Χατσερίντι ήταν στο κέντρο των μετόπισθεν. Οι Σάκχοφ και Χαρίσης βρέθηκαν στο χώρο του κέντρου, με τους Ζαμπά και Λάμπρου στις πτέρυγες λίγο πιο μπροστά τους και τον Ουάρντα σε πιο ελεύθερο ρόλο να στηρίζει επιθετικά τον Μυστακίδη.

Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Λουτσέσκου δεδομένα θα ήταν προβληματισμένος στην ανάπαυλα του φιλικού, με την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-1. Και στα δυο γκολ που δέχθηκε ο «δικέφαλος του βορρά», δεν λειτούργησε τίποτα σωστά. Τόσο στο 16' με την άνεση που είχε ο Οπαρέ για να σουτάρει δυνατά με το δεξί έχοντας αποφύγει από αριστερά τον Ζαμπά, όσο και στο 45' που ο Μπολίνγκι ολομόναχος στη μικρή περιοχή «εκτέλεσε» τον Ρέι για το δεύτερο γκολ της Άντβερπ. Τα αμυντικά κενά και κυρίως η αδυναμία αντιμετώπισης επιθέσεων από τα πλάγια ήταν το κύριο ζήτημα, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν είχε σωστές συνεργασίες ούτε μεσοεπιθετικά, ούτε στις κινήσεις των Ουάρντα και Μυστακίδη. Οι κινήσεις των Κίτσιου και Ζαμπά από δεξιά είναι νότα αισιοδοξίας, με τον Βραζιλιάνο να φανερώνει γι' ακόμα ένα ματς τις αρετές του, ενώ, αυτοπεποίθηση πήρε και ο Λάμπρου με το πανέμορφο γκολ με πλασέ στο 33'.

Σκοπός του συγκεκριμένου φιλικού αγώνα ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να πάρουν φουλ χρόνο συμμετοχής και γι' αυτό ο μοναδικός που αντικαταστάθηκε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν μονάχα ο Ρέι κάτω απ' τα γκολπόστ, με τον Γλύκο να τον αντικαθιστά. Τα μεγάλα αμυντικά κενά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης εκτέθηκαν γι' ακόμα μια φορά λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν ο Οβούσο κατάφερε να βρεθεί στην «καρδιά» της περιοχής του ΠΑΟΚ, να γυρίσει και να σουτάρει με το δεξί για να μην αφήσει κανένα περιθώριο στον γκολκίπερ του «δικεφάλου» και να γράψει το 3-1. Ακόμα μια μοιραία ολιγωρία από τους παίκτες του Λουτσέσκου. Στα υπόλοιπα, ο Ουάρντα έδειξε πιο επιθετική διάθεση στο δεύτερο μέρος μέχρι ν΄αντικατασταθεί, ενώ μεγάλο όφελος για την ελληνική ομάδα ήταν και το γεγονός πως οι περισσότεροι συμπλήρωσαν 90λεπτο, όπως ακριβώς το ήθελε ο κόουτς.

ΠΑΟΚ: Ρέι (46' Γλύκος), Κίτσιου, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Σάκχοφ, Ουάρντα (76' Λύρατζης), Λάμπρου, Ζαμπά (76' Λημνιός), Μυστακίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα