Οι πέντε νέοι του Ατρόμητου σε... ακτίνες

Οι πέντε νέοι του Ατρόμητου σε... ακτίνες

Νίκος Μαρούδας
Οι πέντε νέοι του Ατρόμητου σε... ακτίνες

bet365

Στους πέντε καινούριους ποδοσφαιριστές ήταν, εκτός των άλλων, στραμμένα τα βλέμματα όλων στο δυνατό φιλικό του Ατρόμητου με την Ζυρίχη. Εμείς περνάμε από... ακτίνες τους Κουλούρη, Ενσικουλού, Μούγιακιτς, Γαρουφαλιά και Μέγιερι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Ένα πολύ καλό πρόσωπο έχει παρουσιάσει όσες μέρες βρίσκεται στην Αυστρία ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έχουν δώσει τρία φιλικά σε διάστημα τεσσάρων ημερών κι έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Στο παιχνίδι με την Ζυρίχη όμως, ο Νταμίρ Κάναντι δεδομένα μπόρεσε να βγάλει κάποια παραπάνω συμπεράσματα όσον αφορά την ετοιμότητα όλων και φυσικά των μεταγραφών.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γαλλία - Κροατία αν o Ζιρού σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Εμείς θα σταθούμε στους πέντε καινούριους. Κουλούρης, Ενσικουλού, Μούγιακιτς, Γαρουφαλιάς και Μέγιερι, ήρθαν στο Περιστέρι και θα τους περάσουμε από... ακτίνες.

Ευθύμης Κουλούρης: Μέσα σε όλες τις φάσεις

Ξεκινάμε με τον Έλληνα επιθετικό. Στο παιχνίδι με την Αούστρια Λουστενάου σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα και μπήκε δυνατά στη νέα του ομάδα. Κόντρα στη Ζυρίχη, σε μια ομάδα πιο έτοιμη η οποία δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι την επόμενη Κυριακή, θα περίμενε κανείς τα στόπερ της να τον αντιμετωπίσουν ευκολότερα.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν έγινε αυτό. Ο Κουλούρης, έχει χάσει τρεις ευκαιρίες να σκοράρει στο πρώτο 45λεπτο που αγωνίστηκε. Στην πρώτη η προβολή του δεν ήταν γεμάτη και δεν μπόρεσε να σκοράρει, στην δεύτερη το σουτ που δοκίμασε από το ημικύκλιο έφυγε λίγο έξω, ενώ στην τρίτη λίγο πριν βάλει την προβολή τον πρόλαβε ο αντίπαλος αμυντικός.

Αν μη τι άλλο δείχνει πως βρίσκεται πάντα στο σωστό σημείο. Ήταν αρκετά δραστήριος, έχει αρχίσει να βρίσκεται εύκολα και με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ στην αρχή της αναμέτρησης είχε ένα πολύ ωραίο τριγωνάκι με τους Μπουσουλάτζιτς και Ενσικουλού το οποίο λίγο έλειψε να φέρει και το γκολ για τον Ατρόμητο. Σε γενικές γραμμές η παρουσία του στα πρώτα αυτά φιλικά και κυρίως κόντρα στη Ζυρίχη μόνο ως θετική μπορεί να θεωρηθεί.

Κλαρκ Ενσικουλού: Θετικός, θα γίνει ακόμα καλύτερος

Περνάμε τώρα στον δεύτερο γνωστό μας ήδη από την Σούπερ Λιγκ. Ο Κλαρκ Ενσικουλού ήρθε στο Περιστέρι με σκοπό να γίνει ο αντί-Ουάρντα. Είναι σίγουρα πολύ νωρίς για να πούμε πως θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με τον Αιγύπτιο πέρσι, ωστόσο όλοι στην ομάδα ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν από εκείνον.

Κόντρα στη Ζυρίχη, είχε την δική του στιγμή στο 9', σε μια φάση που οι Περιστεριώτες φωνάζουν για πέναλτι. Ήταν δεν ήταν πέναλτι, μέσα στη χρονιά ο έτοιμος 100% Ενσικουλού, αυτή τη φάση 9 στις 10 φορές θα την τελείωνε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα! Σε καμία περίπτωση δεν θα τον προλάβαινε αντίπαλος αμυντικός όπως έγινε το Σάββατο, ανεξαρτήτως του αν υπάρχει τελικά παράβαση ή όχι.

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι με τους Ελβετούς δεν φάνηκε περισσότερο. Το παιχνίδι του Ατρόμητου συνήθως γινόταν από τα δεξιά με τον Μπρούνο στα 45' που αγωνίστηκε. Σίγουρα δεν ήταν αρνητικός, αλλά δεδομένα θα γίνει ακόμα καλύτερος.

Άρμιν Μούγιακιτς: Δένει πολύ γρήγορα...

Ο Αυστριακός ήρθε στον Ατρόμητο χωρίς πολλές εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο, μιας και είχε λίγες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Ραπίντ. Ωστόσο, από τα πρώτα κιόλας φιλικά δείχνει να το έχει...

Κόντρα στη Ζυρίχη έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο δίπλα στον Κωτσόπουλο όταν ο Κάναντι δοκίμασε για ακόμα μια φορά το 4-4-2. Ήταν αρκετά καλός! Πολύ κινητικός με την μπάλα στα πόδια, συνεργάζεται καλά με τους συμπαίκτες του, ενώ έχει την δυνατότητα να φύγει και γρήγορα στην κόντρα.

Δεν βρέθηκε σε θέση βολής σε κανένα σημείο του δευτέρου μέρους, όμως θα μπορούσε να είχε κερδίσει πέναλτι. Σε μία από τις πολλές φάσεις που ανάγκασε τους αντιπάλους του να τον πάρουν... αγκαλιά για να τον σταματήσουν, ανατράπηκε πεντακάθαρα εντός περιοχής, με τον διαιτητή να μη δείχνει την άσπρη βούλα. Σε γενικές γραμμές για την ώρα δείχνει αρκετά καλά στοιχεία και πως θα είναι μια έξτρα λύση μέσα στη χρονιά η οποία θα... λύσει τα χέρια του Κάναντι.

Ηρακλής Γαρουφαλιάς: Μπαίνει στο κλίμα

Η πρώτη φετινή μεταγραφή του Ατρόμητου ήταν ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς. Ο Έλληνας χαφ, είχε συμφωνήσει με τους Περιστεριώτες από τον χειμώνα και πλέον κάνει την πρώτη του προετοιμασία με το αστέρι στην Αυστρία.

Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά. Φυσικά, όλοι στο Περιστέρι ξέρουν τι να περιμένουν από τον 25χρονο χαφ μιας και τον γνωρίζουν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο φιλικό με την Ζυρίχη αγωνίστηκε επίσης 45' στο δεύτερο ημίχρονο. Μαζί με τον Ούμπιδες ήταν τα δύο χαφ της ομάδας. Έδειξε πως αρχίζει να μπαίνει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας, προσπάθησε να μεταφέρει την μπάλα γρήγορα στην επίθεση όπως του ζητά ο προπονητής του.

Σίγουρα, θα γίνει ακόμα καλύτερος και μέσα στη χρονιά ο Νταμίρ Κάναντι θα έχει μια αρκετά καλή έξτρα λύση για τον άξονα. Για την ώρα, δείχνει ένα καλό πρόσωπο αλλά δεδομένα θα δούμε έναν καλύτερο Γαρουφαλιά όσο περνάει ο καιρός.

Μπάλαζ Μέγιερι: Σταθερός και με καλές εξόδους

Ο ποδοσφαιριστής που είναι ακόμα στην πρώτη φάση της προσαρμογής του στον Ατρόμητο είναι ο Μπάλαζ Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας, ήρθε την Τρίτη στην ομάδα κι αμέσως στην Αυστρία όπου και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή. Είναι λοιπόν λογικό να θέλει κάπως περισσότερο χρόνο.

Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει στο να δείξει τι πραγματικά μπορεί να δώσει στην ομάδα. Αγωνίστηκε επίσης για 45' απέναντι στη Ζυρίχη στο δεύτερο μέρος. Οι Ελβετοί ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο όμως με αποτέλεσμα ο Μέγιερι να μην έχει και πολύ δουλειά. Σε όσες φάσεις χρειάστηκε, ήταν λίγες, να επέμβει όμως ήταν σταθερός.

Ό,τι προσπάθησε να κάνει στην επανάληψη η Ζυρίχη ήταν από τα πλάγια με σέντρες. Όλες τις καθάρισε ψηλά ο Ούγγρος, δείχνοντας αρκετά καλός και επίσης σταθερός και στις εξόδους του. Βέβαια και αυτόν θα χρειαστεί να τον δούμε για περισσότερη ώρα και φυσικά σε παιχνίδι με μεγαλύτερη πίεση από τους αντίπαλους επιθετικούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα