Μαρτίνς: «Όταν αρχίσουν τα επίσημα να έχουν όλοι τον ίδιο χρόνο»

Μαρτίνς: «Όταν αρχίσουν τα επίσημα να έχουν όλοι τον ίδιο χρόνο»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Όταν αρχίσουν τα επίσημα να έχουν όλοι τον ίδιο χρόνο»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι εξήγησε το πλάνο του ως προς τον χρόνο και το πως τον μοιράζει στους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού.
Ο κόουτς Μαρτίνς είπε στη NOVA:
Το είχαμε πει. Το ρόστερ είναι αυτό που έχουμε. Πρέπει να παίξουν όλοι. Σιγά σιγά θα παίξουν όλοι 60 και 90 λεπτά. Όταν αρχίσουν τα επίσημα θέλουμε όλοι να έχουν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής. Είναι άλλες οι ανάγκες για το ματς αύριο σε σχέση με το σημερινό. Σήμερα ήταν μία ομάδα με πιο χαμηλή κατηγορία. Άρα θα είναι διαφορετικό σύστημα αυτό που θα δούμε αύριο με Εουπεν. Σήμερα παίξαμε ακόμα πιο επιθετικά γιατί ήταν μία ομάδα που κλείστηκε πίσω και μας περίμενε. Δοκιμάσαμε διαφορετικά σχήματα για να είμαστε έτοιμοι για την Ελλάδα. Είναι δύο παίκτες επιπλέον οι Ποντένσε και Μιράντα. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε ακόμα πιο καλά και να είναι πιο έτοιμοι και να μας βοηθήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα