Ο Πέδρο Μαρτίνς τσεκάρει παίκτες που μπορεί να κοπούν...

Ο Πέδρο Μαρτίνς τσεκάρει παίκτες που μπορεί να κοπούν...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Πέδρο Μαρτίνς τσεκάρει παίκτες που μπορεί να κοπούν...

bet365

Ενδεκάδα που έχει παίκτες οι οποίοι μπορεί να κοπούν από τον Ολυμπιακό μετά το β' στάδιο έχει κατεβάσει ο Πέδρο Μαρτίνς για το φιλικό στο Βέλγιο με την Τεσέντερλο.
Την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, για το φιλικό κόντρα στην Τεσέντερλο, απαρτίζουν οι: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Ένγκελς, Ευαγγέλου, Νικολάου, Ρομαό, Καμαρά, Μάριν, Πάρντο, Φετφατζίδης και Τζούρτζεβιτς. Εξ αυτών οι Ένγκελς, Νικολάου, Μάριν, Πάρντο και Τζούρτζεβιτς παραμένουν στην... ζώνη των αβέβαιων και ίσως και κάτι παραπάνω για την συνέχεια. Ο Χουτεσιώτης κίπερ, οι Ένγκελς, Ευαγγέλου, Μασούρας και Νικολάου οι τέσσερις της άμυνας, Ρομαό με Καμαρά στο κέντρο, Μάριν σε ρόλο επιτελικού χαφ, Φετφατζίδης και Πάρντο άκρα και ο Σέρβος φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα